Atenţie, şoferi! Amendă uriaşă pentru conducătorii auto care ţin asta pe locurile din faţă ale maşinii!

Toţi şoferii din România trebuie să ştie asta. Transportul pe locurile din faţă ale animalelor de companie este strict interzisă, potrivit prvederilor legislaţiei rutiere.

Amendă uriaşă pentru conducătorii auto. Șoferii n-au voie să transporte animale pe locurile din față ale vehiculelor, indiferent că acestea sunt de companie sau nu și indiferent că sunt periculoase sau nu. Interdicția este prevăzută de Codul rutier, act normativ care stabilește și o amendă consistentă pentru cei care o încalcă.Şoferii care transportă animale pe locurile din față riscă să fie sancționați cu o amendă din clasa a IV-a de sancțiuni, adică între nouă și 20 de puncte-amendă. Punctul-amendă este plafonat la valoarea de 145 de lei. Asta înseamnă că între nouă și 20 de puncte-amendă vorbim de sume cuprinse între 1.305 și 2.900 de lei, spune avocatnet.ro.

Din 6 februarie, Codul Rutier a suferit noi modificări. Normele de aplicare pentru modificările propuse de către Direcția Rutieră, în luna septembrie a anului trecut, au fost aprobate.
Printre cele mai importante modificări adoptate se remarcă cea mai mare amendă, care ajunge la 9600 de lei, scaunul obligatoriu pentru copii, dar şi transformarea amenzilor neplătite de circulaţie în suspendarea permisului. …https://www.romaniatv.net/amenda-uriasa-pentru-conducatorii-auto-care-tin-asta-pe-locurile-din-fata-ale-masinii_5379768.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ