spot_img
30.8 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

Au inceput sarbatorile la Silver Mall

- Advertisement -

De sâmbãtã, 5 decembrie, Silver Mall si-a deschis portile pentru sãrbãtorile de iarnã. Debutul l-a fãcut vizita lui Mos Crãciun care i-a anuntat pe toti cei prezenti cã va poposi la Mall timp de o sãptãmânã sã împartã cadouri. Pentru cei mari, Mosul are o altã suprizã: o tombolã al cãrui câstigãtor va pleca, de Sãrbãtori, la Paris.

Muzicã, dans si voie bunã a fost atmosfera întâlnitã sâmbãtã, 5 decembrie, în Silver Mall. A fost, de fapt, debutul sãrbãtorilor de iarnã, ocazie cu care au fost apinse beculete de Crãciun, iar Mosul, prezent si el în mijlocul zecilor de copii a împãrtit daruri si a promis cã va mai veni la Mall si va poposi aici timp de o sãptãmânã. Numerosul public prezent a putut asculta cântecele si urmãri dansurile copiilor de la Palatul Copiilor Vaslui. Invitati special au fost membrii grupului Luceafãrul din Iasi. Acestia au prezentat celor prezenti un amplu program de muzicã, dans si poezie, toate adresate lui Mos Crãciun. „Oferim vasluienilor un spectacol prin care dorim sã anuntãm începerea sãrbãtorilor de iarnã, vom aprinde luminile de sãrbãtori de aici de la Silver Mall. Mos Crãciun, are daruri pentru toti cei mici si pentru vizitatorii nostri care vor face si cumpãrãturi de minim 50 de lei noi, Mosul le-a pregãtit o tombolã specialã a cãrui premiu este o excursie la Paris, de Revelion, pentru douã persoane“, a spus Rita Popa, directorul Silver Mall.

Godoroja, în concert la Silver Mall

O altã surprizã oferitã vasluienilor în perioada sãrbãtorilor de iarnã este concertul sustinut de Mike Godoroja, în data de 12 decembrie. Un spectacol, blues, jazz si rock sutinut de un artist venit pentru prima oarã la Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.