10.7 C
Vaslui
09-dec.-2022

Au primit locuinte, acum vor si racordare gratuitã la energie electricã!

- Advertisement -

PROBLEMÃ Husenii din blocul „Recon” iar cer ajutorul Primãriei! Dupã ce aceasta le-a cumpãrat locuintele de la fostul proprietar, pentru a-i scãpa de riscul evacuãrii, acum chiriasii vor ca alesii locali sã-i ajute sã se racordeze individual la energia electricã.

Desi s-a crezut cã, odatã cu achizitionarea de cãtre Primãrie a douã etaje din blocul „Recon”, vechea problemã a familiilor din acest imobil a fost clarificatã, iatã cã acestia mai au neajunsuri pe care din nou nu si le pot rezolva singuri. Oamenii se plâng acum cã, pentru a nu mai depinde de proprietarul imobilului nici în privinta energiei electrice, trebuie sã îsi racordeze garsonierele, individual. Costã, însã! „Costã câteva milioane de lei vechi, din ce ni s-a spus, iar noi suntem foarte necãjiti. Aici, în locuintele cumpãrate de Primãrie, stãm doar persoane cu venituri foarte mici, avem copii multi dintre noi, este greu. Si ni s-a spus în aceste zile sã ne plãtim racordul. Si nu avem bani. De la Primãrie ni s-a spus atunci cã, fiind imobilul lor, ei vor avea grijã ca racordul sã fie fãcut la fiecare garsonierã. Era bun asa, pentru cã noi nu avem posibilitate”, se plâng chiriasii.

Mãcar cu chiria sunt „la zi”!

De mentionat cã Primãria Husi a achizitionat douã etaje ale blocului „Recon” de la societatea cu acelasi nume, pentru a detensiona o situatie gravã: proprietarul blocului îsi dorea sã evacueze aceste familii, deoarece erau rãu-platnice. Acesta înregistra, lunar, o pagubã de câteva mii de lei, de pe urma neplãtii facturilor la curentul electric si apa potabilã. „Vom vedea care este situatia la <<Recon>>, am primit câteva cereri în acest sens. Primãria le-a asigurat o locuintã, dar si ei trebuie sã îsi dea silinta sã se gospodãreascã. Ce-i drept, în privinta plãtii chiriei, de când au devenit chiriasii nostri, marea majoritate sunt la zi cu plata ei, iatã cel putin un lucru de apreciat”, au spus reprezentantii Primãriei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.