0.1 C
Vaslui
03-feb.-2023

Autoritățile din Mariupol îi acuză pe ruși că au furat din spitale zeci de ventilatoare

- Advertisement -

Autoritățile din Mariupol acuză că soldații ruși au furat din spitale ventilatoarele care erau folosite pentru tratamentul pacienților grav bolnavi, potrivit Sky News.

Reprezentanții Consiliului local din Mariupol susțin că rușii au „furat” ventilatoarele din oraș, adăugând că acestea erau „extrem de necesare în tratamentul pacienților grav bolnavi”.

„Doar în spitalele din Mariupol existau 60 de ventilatoare. Acum, aceste echipamente sunt cele pe care ocupanții ruși le duc pe teritoriul lor. În loc să își dezvolte medicina, Rusia îi jefuiește pe alții”, anunță ucrainenii.

Și primarul orașului îi acuză pe ruși de jaf.

„Timp de 8 ani am dezvoltat sistematic fiecare domeniu, iar o atenție deosebită am acordat celui medical. Nu numai că armata rusă ne-a distrus orașul și a ucis peste 20.000 de locuitori din Mariupol, dar a început să jefuiască și ceea ce a rămas. Este un jaf și o crimă de război”, a spus primarul orașului Mariupol, Vadym Boychenko…https://www.digi24.ro/stiri/externe/autoritatile-din-mariupol-ii-acuza-pe-rusi-ca-au-furat-din-spitale-zeci-de-ventilatoare-1923249

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.