Avalanșă de invective la adresa lui Dumitru Buzatu după ce acesta a criticat maniera lui Bolojan de la Bihor de a eficientiza instituția CJ (FOTO)

Dumitru Buzatu și Ilie Bolojan

TAXAT… Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județea Vaslui și un adversar declarat al măștilor de protecție, a declarat, în cea mai recentă ședință de CJ, că recentele concedieri anunțate de Ilie Bolojan, la CJ Bihor, nu sunt altceva decât “săgeți manipulative lansate de Guvern”. Acesta a precizat că atât timp cât va conduce instituția Consiliului Județean Vaslui, niciun angajat “care a îmbrăcat această carieră” nu va pleca acasă. Așa cum era de așteptat, declarațiile lui Dumitru Buzatu au fost preluate de toate site-urile naționale de știri, iar criticile aduse de acesta modului cum Bolojan a ales să eficientizeze CJ Bihor au fost aspru criticate de mii de cetățeni din toată țara, județul Vaslui fiind, din nou, arătat cu degetul din cauza ieșirilor neinspirate ale “baronului local”.

“Eu am spus în mai multe rânduri, încă de la apariția declarațiilor lui Ilie Bolojan, că aceste afirmații ascund de fapt o intenție a Guvernului de a concedia angajați din administrația publică locală. Fără să am în vedere ideea de a manipula pe cineva, eu cred că afirmațiile făcute de președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan constituie un abuz. Cum poți după două-trei zile de la instalarea în funcție să spui că trimiți acasă oamenii? Cine ești tu să trimiți acasă jumătate dintre salariații Consiliului Județean, care au fost angajați ca urmare a unor concursuri, pe durată nedeterminată majoritatea lor și poate în unele cazuri pe durată determinată? Cine ești tu să decizi soarta unui om care a îmbrăcat această carieră? Trebuie să fim foarte circumspecți, pentru că acestea sunt de fapt săgețile manipulative lansate de Guvern, prin intermediul anumitor reprezentanți din administrația publică locală”, declara președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, la ultima ședință.

Angajații Consiliului Județean Vaslui pot să stea liniștiți

Totodată, Dumitru Buzatu a precizat că nu va concedia niciun angajat al instituției pe care o conduce. “Din cele aproape 190 de posturi de la Consiliul Județean Vaslui, abia aproximativ 110 sunt ocupate. Eu nu voi accepta să concediez niciun salariat din administrația județeană, pentru că fiecare dintre acești angajați au trecut printr-un concurs, printr-o selecție și au fost angajați ca urmare a nevoii acestei instituții de utilizare a capacității lor. Nu putem acum, pentru că pur și simplu s-a trezit cineva, să dăm afară un sfert sau jumătate sau trei sferturi din angajați. Sunt o grămadă de lucruri care fac parte dintr-un angrenaj de manipulare pe care îl pune în funcțiune Guvernul și noi nu trebuie să acceptăm acest lucru”, a mai subliniat Dumitru Buzatu.

“Baronul medieval nu vrea să-și piardă masa votantă de asistați mascați în funcționărimea care căpușează bugetul și frânează economia”

Preluate de toate site-urile de știri, declarațiile lui Dumitru Buzatu au stârnit un val de critici la nivel național.~ntr-o proporție covârșitoare, românii apreciază decizia lui Bolojan de a concedia angajații care taie frunze la câini și îl taxează pe președintele CJ Vaslui , pe care îl descriu în toate felurile. Am selectat doar câteva dintre miile de comentarii care nu conțin înjurături, pentru a vă face o idee cât de mult dăunează aceste ieșiri ale lui Dumitru Buzatu județului Vaslui:

“A îmbrăcat această carieră !? Ba l***e, acolo 80% din ei sunt rude, neamuri, amante și prieteni ai voștri , ăștia care ați condus aceste instituții de stat. Nu vă este rușine nesimțiților” Examenele pe acele posturi erau toate trucate o știe toată lumea.”

“Sugativele cuplate la buget, o liotă de conțopiști inutili selecționată pe criterii de cumetrie, șpăgi și ochi dulci, se simt amenințate că s-ar putea să se apuce de muncă în economia reală, pe bază de competențe și eficiență. Dar baronii medievali nu vor să-și piardă masa votantă de asistați mascați în funcționărimea care căpușează bugetul și produce marea birocrație ce frânează economia și investițiile. De unde să aibă primăriile bani pentru o groapă de gunoi sau o canalizare când trebuie să plătească zeci de trepăduși care stau de se plictisesc prin birouri?! Buzatu, baronul peste latifundia Vaslui, nu vrea ca vasluienii să iasă din sărăcie de teamă că s-or emancipa și-i vor da un șut în fund…”

Măi, nea damigeana . Când te muți într-o casa nouă, mai întâi faci curățenie și dezinfecție. Dacă nu, stai în mizerie și te mănâncă șobolanii . Dacă nu făcea curățenie , timpul trecea ca la tine, și se apuca și el de furat . Stai liniștit și fă economie de sticle , că-ți vine rândul și ție să ne spui “PA” !”

“Cum poate a*****l ăsta să deschidă gura în fața unuia ca Bolojan. Ba l****e conduci de 30 de ani cel mai sărac județ din țară taci din gură și capul în nisip.”

“Băi, parazit social, până la urmă TU trăiești din taxele NOASTRE și nu invers. Cât tupeu băi tată …Nici în 100 de ani nu o să ajungeți la călcâiul lui Bolojan … Să vedeți de acum 10 ani diferență între Bihor și Vaslui”

D-l Bolojan a făcut performanță în administrația din Oradea… Cu astfel de metode de organizare. Veniturile locale nu sunt doar pentru salarii nesimțite”.

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ