spot_imgspot_img
spot_img
2 C
Vaslui
09-dec.-2023

Avea 14 luni când părinţii săi au legat o bombă de ea şi s-au aruncat toţi trei în aer. Cum a supraviețuit

- Advertisement -

În echipa cu care Statele Unite s-au prezentat la Jocurile Paralimpice Tokyo 2020 se află şi Haven Shepherd (18 ani). Sportiva care participă la probele de înot are amputate ambele picioare, iar povestea ei este una impresionantă.

În ciuda tragediei traversate în copilărie, ea este o persoană incredibil de pozitivă şi nu are niciun resentiment pentru părinţii săi biologici, care au încercat să o omoare şi pe ea într-o acţiune de suicid în grup.

Haven Sheperd s-a născut în Vietnam şi a rămas fără picioare la 14 luni. Acum participă la Jocurile Paralimpice

Sportiva a venit pe lume în urma unei aventuri extraconjugale, în Vietnam, iar mama şi tatăl său au decis să-şi ia împreună viaţa. A lor şi pe a copilului pe care îl aveau pentru că nu găsiseră nicio cale de a fi o familie. Haven avea 14 luni, iar medicii au reuşit să-i salveze doar ei viaţa. Însă nu şi picioarele.

Mi-am pierdut picioarele, dar puteam să-mi pierd viaţa”, a spus Haven, adoptată la şase luni distanţă de tragedie de o familie de americani, din Missouri. Familie care mai avea patru fete şi doi băieţi. „Le sunt recunoscătoare că m-au salvat. Părinţii mei (n.r. Shelly și Rob Shepherd) mi-au dat întreaga lume. Am acceptat să fiu unică şi asta a făcut diferenţa în viaţa mea. Acceptă lucrurile pe care nu le poţi schimba şi schimbă ceea ce poţi schimba„, a mai spus sportiva. …https://www.digisport.ro/special/avea-14-luni-cand-parintii-sai-au-legat-o-bomba-de-ea-si-s-au-aruncat-toti-trei-in-aer-cum-a-supravietuit-1241315

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.