25.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Aveau planuri pentru o viață în doi și acum trebuie să-l înmormânteze! Ştefania, iubita tânărului mort în tragedia de la Lețcani: „Toți ne spuneau că vom avea copii frumoși și creți!”

Ziua de luni începuse cum nu se poate mai frumos pentru Dănuț, tânărul de 18 ani care și-a pierdut viața în accidentul de la Lețcani, și Ștefania, iubita sa. Dănuț reușise să obțină permisul de conducere, iar după-amiază a mers să sărbătorească alături de prieteni. Iubita sa, Ștefania, se pregătea pentru Bacalaureat, astfel că a decis să nu-l însoțească. Cei doi erau elevi ai aceluiași liceu și aveau planuri mari de viitor, visau că se vor căsători și vor avea copii împreună. Soarta însă a fost nedreaptă, iar Dănuț și-a pierdut viața la o vârstă atât de fragedă.

Dănuț și-a pierdut viața în accidentul de la Lețcani, de luni, 30 mai. Tânărul se afla alături de doi prieteni într-un autoturism marca Audi A4. În jurul orei 20:00, autoturismul a ieșit de pe partea carosabilă, s-a izbit de un copac, iar la scurt timp după impact, a luat foc. Ceilalți doi pasageri au putut fi descarcerați, însă Dănuț, care se afla pe locul din dreapta, avea centura de siguranță și nu a putut fi scos din mașină, murind carbonizat.

Ștefania și Dănuț aveau planuri de căsătorie: „Mi-a promis că, atunci când voi termina facultatea, o să mă ceară de soție!”

Ștefania și Dănuț învățau la același liceu. Relația lor începuse pe rețelele de socializare și evoluase extrem de frumos, încât tinerii ajunseseră să se gândească și la căsătorie. Acum, însă, toate aceste planuri s-au năruit…https://www.bzi.ro/aveau-planuri-pentru-o-viata-in-doi-si-acum-trebuie-sa-l-imormanteze-stefania-iubita-tanarului-mort-in-tragedia-de-la-letcani-toti-ne-spuneau-ca-vom-avea-copii-frumosi-si-creti-4467002?utm_source=website&utm_medium=deschideri

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here