8.9 C
Vaslui
21-mart.-2023

Avocatul Sebastian Felecanu, audiat de procurorii ieșeni! A fost reținut pentru 24 de ore și acuzat de omor calificat

- Advertisement -

Avocatul Sebastian Felecanu, chemat la audieri de procurorii ieșeni! Totul are legătură cu moartea frumoasei avocate Monica Cioată. A trecut un an de la moartea unei tinere avocate din Iași. Până în acest moment, principala întrebare: „Cum a murit avocata Monica Cioată?” a rămas fără un răspuns clar. Anchetatorii ieșeni au solicitat mai multe expertize, pentru a elucida misterul.

UPDATE: Avocatul Sebastian Felecanu a fost reținut și pus sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat.

„La data de 15.07.2022, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Felecanu Sebastian, avocat în Baroul Iaşi, pentru săvârşirea infracţiunii  de omor calificat, prevăzută  de  art. 188 al.1 C.p. şi art. 189 al. 1 lit. g) C.p. rap. la art. 199 al. 1 C.p.

Inculpatului i-au fost aduse la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţia, în conformitate cu prevederile art. 309 C.p.p.”…https://www.bzi.ro/avocatul-sebastian-felecanu-chemat-la-audieri-de-procurorii-ieseni-totul-are-legatura-cu-moartea-frumoasei-avocate-monica-cioata-galerie-foto-video-exclusiv-4500963?utm_source=website&utm_medium=breaking

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.