2.1 C
Vaslui
29-nov.-2022

Băiat de 18 ani și iubita sa de 16 ani, omorâți în Teleorman. Cadavrele au fost ascunse într-o casă părăsită

- Advertisement -

Un băiat de 18 ani și prietena acestuia de 16 ani au fost omorâți. Crima a fost descoperită de polițiști după ce fratele băiatului a sesizat autoritățile că cei doi au dispărut de la domiciliu.

Marți, 25 octombrie, un bărbat din municipiul Turnu Măgurele a sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 , faptul că în noaptea de 24 spre 25, fratele său de 18 ani și concubina acestuia de 16 ani, ambii domiciliați în județul Olt, au dispărut din locuința comună pe care o aveau în municipiul Turnu Măgurele”, transmite IPJ Teleorman.

La nivelul Inspectoratului Județean de Poliție s-a constituit o echipă operativă în cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

„În urma activităților și investigațiilor operative desfășurate, a rezultat faptul că un bărbat de 24 de ani din municipiul Roșiori de Vede s-ar fi deplasat la locuința comună a acestora, unde din motive necunoscute și care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi izbucnit un conflict aplicându-le celor doi mai multe lovituri, care le-ar fi provocat leziuni cauzând decesul”, menționează IPJ Teleorman.

Criminalul ar fi transportat ulterior cadavrele cu ajutorul unui autoturism cu care se deplasa, pe raza comunei Drăgănești de Vede, ascunzându-le într-o casă de locuit părăsită…https://adevarul.ro/stiri-locale/alexandria/baiat-de-18-ani-si-iubita-sa-de-16-ani-omorati-in-2215414.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.