12.8 C
Vaslui
04-oct.-2022

Banda de tâlhari minori care a terorizat municipiul Piatra Neamţ. Sunt suspectaţi de mai multe jafuri

- Advertisement -

Câţiva adolescenţi din Piatra Neamţ sunt autorii unor jafuri comise pe străzile oraşului, ei fiind puşi sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată

Vacanţa mare a anului 2022 a fost perioada pe care patru adolescenţi, cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, au decis să o petreacă altfel, dar nu într-un mod constructiv. În decurs de câteva zile au prădat două persoane, dar au fost identificaţi foarte repede.   Nu este exclus ca cercetările în acest caz să releve că activitatea lor infracţională este mai vastă. Anchetatorii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi, pe 8 august 2022, de către o femeie de 36 de ani, din judeţul Bacau, cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării.

„În urma activităţilor efectuate de poliţişti, au fost identificate patru persoane, cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, din Piatra Neamţ, bănuite de comiterea faptei. Pe o stradă, victima ar fi fost ameninţată cu acte de violenţă, fiindu-i sustraşi 50 de lei“, conform unui comunicat al IJP Neamţ.

Ancheta în acest caz a fost extinsă, iar verificările efectuate aveau să stabilească o altă fărădelege. În seara zileie de 27 iulie 2022, în jurul orei 21:30, aceeaşi adolescenţi au ameninţat un bărbat de 40 de ani, tot din Piatra Neamţ. Autorii l-au deposedat de o borsetă, în care victima avea documente persoanele şi un telefon mobil.

Citeste mai mult: adev.ro/rgcrd0

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.