spot_img
15.9 C
Vaslui
30-mai-2023

Bărbat ameninţat cu pistolul şi cuţitul, pus să sară de la etajul III al unui imobil

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Un bărbat a fost ameninţat cu pistolul şi cuţitul şi pus să sară de la etajul III al unui imobil din municipiul Tulcea.
Incidentul s-a produs sâmbătă, 28 august, în jurul orei 22:00. Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Tulcea au fost solicitaţi să intervină pe strada Inginer Dumitru Ivanov, din municipiul Tulcea, unde un individ a reclamat faptul că, în timp ce se afla, împreună cu alţi doi bărbaţi la intrarea unui centru de cazare, au avut un conflict cu o altă persoană, aflată într-o stare vădită de ebrietate, care a început să-i ameninţe cu un pistol şi un cuţit.

Jandarmii au intervenit imediat, identificând la faţa locului doi indivizi, care au declarat că, având intenţia de a aplana conflictul, au intrat, împreună cu colegul de cameră al bărbatului în cauză, în încăperea unde era cazat acesta.   În timp ce încercau să poarte o discuţie, au observat că pe pat se afla un pistol.   „La un moment dat, bărbatul, aflat în stare de ebrietate, a luat pistolul de pe pat şi a început să-i ameninţe, după care, a luat şi un cuţit, iar pe un ton ameninţător, i-a cerut colegului de cameră să sară de la etajul al treilea al imobilului, reuşind chiar să-l atingă cu lama cuţitului.   Norocul bărbatului ameninţat cu cuţitul a fost că în acel moment au bătut la uşă jandarmii, reuşind să evite producerea unei tragedii. Persoana, care a ameninţat, a declarat jandarmilor că a plecat de la serviciu şi a achiziţionat mai multe sticle de alcool pe care le-a consumat pe drum şi în camera unde era cazat”, transmite IJJ Tulcea.   Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, fiind înaintate organelor de cercetare penală, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, au fost ridicate de la faţa locului, în vederea continuării verificărilor, un pistol de tip airsoft, două butelii metalice şi un cuţit.

Citeste mai mult: /adevarul.ro/locale/tulcea/barbat-amenintat-pistolul-cutitul-pus-sara-etajul-iii-unui-imobil-1_612ca98e5163ec4271aae6bb/index.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.