Bărbat bătut și sugrumat în mașina Poliției, după ce a fost prins fără mască în Centrul Vechi din București

Un tânăr în vârstă de 21 de ani susține că a fost bătut și sugrumat până și-a pierdut cunoștința, după ce, joi seară, a fost ridicat, din Centrul Vechi al Capitalei, de o echipă mixtă, formată din polițiști și jandarmi. Inițial, autoritățile i-ar fi reproșat că nu poartă mască, după care, în urma unei discuții în contradictoriu, l-ar fi încătușat și l-ar fi urcat în mașină, pentru a-l conduce la sediul Secției 10.

Pe drum, însă, bărbatul respectiv ar fi fost lovit și strâns de gât până când, din cauza lipsei de oxigen, a leșinat. Speriați, polițiștii au sunat disperați la 112 și au cerut o ambulanță.

Valentin Radu, în vârstă de 21 de ani, a plecat din Centrul Vechi, joi seară, undeva spre orele 23.00 și se îndrepta, cu paharul încă în mână, către stația de taxiuri.

Bărbat bătut și sugrumat în mașina Poliției

Pe drum, tânărul ar fi fost abordat de un echipaj din care făceau parte doi polițiști, un bărbat și o femeie și doi jandarmi, care i-au reproșat că nu poartă masca sanitară. Discuția a degenerat după ce bărbatul a răspuns că „încă mai bea” și ca urmare nu-și poate acoperi gura.

Atunci, unul dintre polițiști i-ar fi cerut să-i prezinte cartea de identitate. În replică, bărbatul i-ar fi răspuns că îi dă actele numai dacă se legitimează și el. Discuția s-a terminat repede, în sensul în care polițiștii și jandarmii au decis să-l încătușeze pe Valentin Radu și să-l ducă la sediul Secției 10. …https://www.bzi.ro/barbat-batut-si-sugrumat-in-masina-politiei-dupa-ce-a-fost-prins-fara-masca-in-centrul-vechi-din-bucuresti-4132334?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
2 COMENTARII

  1. Nu ai tu ce comenta la serviciile platite de tine sau de parintii tai. Ei sunt sefii… te f*t cum vor doar nu s-au facut degeaba securisti :)) Ai de p*la mea suntei cu 200 de ani in urma Angliei. Cum ar pitea sa stea in europa cu asemenea retardati mintal in tot sistemul romanesc, fie ca vorbim de judecatori, militie sau umflata de la ghiseu. Ba bugetarilor voi sunteti sclavii societatii, ii serviti, voi sunteti slugile nu sefii.

LĂSAȚI UN MESAJ