-10.5 C
Vaslui
09-feb.-2023

Bărbat căzut lângă gardul spitalului din Huși, lăsat să zacă pe jos, fără ca nimeni să verifice ce e cu el

- Advertisement -

IGNORAT… În fața Spitalului „Dimitrie Castroian” din municipiul Huși, un bărbat întins pe trotuarul din fața unității spitalicești, stă acolo de o bună bucată de vreme și nimeni nu încearcă măcar să vadă ce se întâmplă cu acel om. Trecătorii îl ocolesc și unii spun că nu se pot apropia, întrucât se tem. „Stă aici de ceva vreme, după cum spun oamenii. E beat, e bolnav, e mort, are nevoie urgentă de ajutor, habar nu avem, dar chiar așa să fie căzut un om în stradă și să nu intervină nimeni să vadă ce are? Eu l-am văzut din mașină și nu aveam cum opri ca să văd ce e cu acel om. E un ciudat să fie căzut un om lângă gardul unui spital și să stea acolo nemișcat, fără ca nimeni să verifice ce e cu el”, a spus hușeanul care a sesizat problema. La această oră sunt – 2 grade Celsius la Huși, iar omul stă întins pe pavajul de lângă gardul spitalului Huși.  „E frig, e umezeală, nu prea e de dormit pe plăcile acestea de ciment. Poate e bolnav, nu avem de unde ști. Poate e beat, nu e exclus, dar nu poate fi lăsat acolo. Cineva trebuie să vadă ce e cu el”, a mai spus hușeanul care a remarcat situația.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

 1. Apropo ti-au intrat banii pe stirea asta neverificata, ziarista de doi bani? Trebuia sa te interesezi cine a stat langa el ia acordat primul ajutor si a sunat la 112 si apoi sa fi facut articolul cu simt de raspundere nu asta de kakat. Ce-l care ia oferit ingrijiri si a stat pana a venit echipajul smurd a avut parte si de injurii si de amenintari din partea victimei, despre ce vorbim??? Fa bine ca….. asa e romanul inima mare!

 2. Da, TU, ziaristule ce ai facut concret ca un cetatean cu spirit civic?? Ai sesizat ambulanta, SMURDUL, politia, autoritatea tutelara sau doar te-ai rezumat la a prezenta acest articol, dupa ce nu mai era cazul???
  Felicitari de impicare…

 3. Si tu ca un ziarist bun si cinstit in loc sa mergi sa verifici ce are sau sa suni la o ambulanta . Iai facut poza si la dat la ziar. Bv esti un cetatean model sau un ziarsit incompetent.

  • hai ca aici tre sa intru să citesc comentariile..
   Asta am zis prima data cand am vazut TITLUL anunțului.

   unii au plecat, insa unii dintre voi daca nu ați prins cursa, reprofilați-va, citiți cv, o carte, orice numai sa fie util sa aibe un scop macar pentru moment .

 4. Să înțelegem că cetățeanul respectiv a sesizat – o direct pe Alinutzzza? Măi să fie!!! Foarte important, aproape că e de făcut un întreg articol. Rușine!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.