Bărbat de 52 de ani, reţinut pentru sex cu minore, agresiune sexuală şi şantaj. În trecut a mai fost condamnat pentru viol

Un bărbat de 52 de ani din municipiul Buzău, suspectat că a întreţinut relaţii sexuale cu trei minore, pe care ulterior le-a şantajat, a fost reţinut în urma unor percheziţii. El este cercetat pentru agresiune sexuală, act sexual cu un minor şi şantaj. Suspectul este un recidivist, Costel Ghiță, iar în trecut a mai fost condamnat pentru viol.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale ai Poliției municipiului Buzău au efectuat două percheziții domiciliare, la un bărbat din Buzău bănuit de agresiune sexuală, act sexual cu un minor și șantaj.

Din cercetări a reieșit că, din luna aprilie 2020 și până în prezent, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu trei minore și ar fi săvârșit gesturi de natură sexuală față de acestea. Ulterior, acesta ar fi șantajat minorele cu publicarea de fotografii sau mesaje pe rețelele de socializare și le-ar fi determinat să continue relația cu el.

În urma perchezițiilor, polițiștii de investigații criminale au ridicat mai multe înscrisuri, fotografii și medii de stocare.

Bărbatul de 52 de ani a fost condus la sediul Poliției în vederea audierii, fiind cercetat pentru agresiune sexuală, act sexual cu un minor și șantaj. …https://www.romaniatv.net/oficial-al-statului-saltat-de-politisti-pentru-sex-cu-minore-agresiune-sexuala-si-santaj_5402278.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ