Bãrbat din Zãpodeni, prins bãut si fãrã permis la volan

PERICOL PUBLIC… Politistii Biroului Rutier Vaslui au probat activitatea infractionalã a unui bãrbat de 50 de ani, din localitatea Butucãrie, comuna Zãpodeni, bãnuit de comiterea infractiunilor de “conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere” si “conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului”.

Bãrbatul a fost depistat în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judetul Vaslui, pe strada Sublocotenent Ioanesei Adrian, din municipiul Vaslui, din directia Parc Copou spre strada Ștefan cel Mare.

În urma verificãrilor efectuate, politistii au constatat cã bãrbatul nu are eliberat permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.Totodatã, întrucât acesta prezenta halenã alcoolicã, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la sediul Serviciului Judetean de Medicinã Legalã Vaslui în vederea recoltãrii de probe biologice. În data de 28 noiembrie a.c., fatã de bãrbat a fost luatã mãsura retinerii pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, bãrbatul a fost prezentat Judecãtoriei Vaslui care a dispus arestarea preventivã a acestuia pentru 30 de zile.

Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, în vederea probãrii întregii activitãti infractionale a bãrbatului. Acesta a mai fost condamnat de cãtre Judecãtoria Vaslui pentru sãvârsirea de infractiuni la regimul rutier.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ