Bărbaţii care au sechestrat două prostituate în Păcurari, reţinuţi

Joi, 26 noiembrie 2020, bărbaţii care au sechestrat două prostituate în cartierul Păcurari, din Municipiul Iași au fost reținuți de autorități.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Iași efectuează cercetări într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol. Doi bărbaţi şi un tânăr, toţi din municipiul Iaşi, bănuiţi de comiterea faptelor au fost conduşi la cercetări.

În noaptea de 09 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 de către o persoană din judeţul Galaţi, despre faptul că sora sa, care se află pe raza municipiului Iaşi cu alte două prietene, nu mai răspunde la telefon.

Poliţiştii au demarat cu operativitate verificările şi investigaţiile, stabilind că în aceeaşi seară, două dintre cele trei tinere, după ce ar fi dat anunţ la mica publicitate privind oferirea de servicii sexuale, ar fi fost contactate de un bărbat, pentru a merge la o locaţie, de pe raza mun. Iaşi. Ulterior, acestea nu au mai răspuns la apeluri.

Una dintre tinere, în timp ce s-ar fi aflat în imobilul de pe raza municipiului Iaşi, ar fi reuşit să trimită un sms prietenei sale, prin care o informa că este într-un apartament, la ultimul etaj al unui bloc, în apropierea unui magazin, fără să cunoască cu exactitate adresa.

Imediat, poliţiştii au trecut la verificarea zonei indicate, identificând apartamentul în care se aflau fetele. Iniţial, bărbaţii au refuzat să le deschidă uşa poliţiştilor, dar când li s-a comunicat că se va folosi forţa pentru pătrundere, s-au conformat solicitării.

Cele două tinere erau speriate, dar au fost liniştite de poliţişti care le-au transmis că sunt în siguranţă.

Cei trei bărbaţi au conduşi la cercetări, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

În urma continuării cercetărilor, o a patra persoană bănuită de comiterea infracţiunii de viol a fost condusă la audieri.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 26 noiembrie a.c., bărbatul cercetat pentru viol şi cei trei bărbaţi cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi viol au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore.

Aceştia urmează să fie prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. … https://www.bzi.ro/barbatii-care-au-sechestrat-doua-prostituate-in-pacurari-retinuti-4077316?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ