23.9 C
Vaslui
01-oct.-2022

Bărbații ruși între 18 și 65 de ani nu mai au voie să iasă din țară. S-a interzis companiilor aeriene să le vândă bilete

- Advertisement -

Companiile aeriene ruse au primit interdicție să mai vândă bilete bărbaților ruși cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani.

Doar cei care prezintă dispensă de la Ministerul Apărării. Site-ul căilor ferate rusești se blochează în mod repetat din cauza numărului mare de solicitări. Sute de mii de bărbați vor să cumpere bilete, pentru a fugi din localitățile lor. Cei care au mai mulți bani, zboară din Rusia spre țări precum Turcia, Egipt și Thailanda pentru a sta acolo în perioada mobilizării.

După anunțul lui Putin privind mobilizarea parțială a rezerviștilor, companiilor aeriene ruse li s-a ordonat să interzică vânzarea de bilete bărbaților cu vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani. jurnalistul francez Emmanuel Grynszpan de la Le Monde a postat informația pe contul său de Twitter la câteva ore după discursul lui Vladimir Putin prin care a anunțat mobilizarea militară parțială în Rusia.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/barbatii-rusi-intre-18-si-65-de-ani-nu-mai-au-voie-sa-iasa-din-tara-s-a-interzis-companiilor-aeriene-sa-le-vanda-bilete-2090097

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.