19.7 C
Vaslui
14-aug.-2022

Bârlădean reținut după ce a distrus mai multe parbrize la mașini și a furat!

- Advertisement -
DISTRUGERI… Un bărbat de 45 de ani ar fi distrus mai multe parbrize și lunete, ale unor autoturisme și ar fi sustras o plăcuță cu numărul de înmatriculare de la un autoturism.

PRINS ȘI ÎNCARCERAT… Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au reținut un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Bârlad, cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiunilor de distrugere (în forma continuată) și furt calificat. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 28 iunie, să fie dus la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că în data de 09/10 iunie a.c., un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Bârlad, ar fi distrus mai multe parbrize și lunete, ale unor autoturisme și ar fi sustras o plăcuță cu numărul de înmatriculare de la un autoturism. Astfel, în aceeași seară, bărbatul ar fi distrus parbrizele a două autoturisme aflate într-o curte, de pe strada Gheorghe Iamandi, parbrizul unui autoturism aflat pe strada 1 Decembrie, luneta unui autoturism aflat pe strada Gheorghe Iamandi și luneta unui autoturism aflat pe strada Vasile Lupu, din municipiul Bârlad. De la un alt autoturism aflat pe aceeași stradă (strada Vasile Lupu), bărbatul de 45 de ani ar fi sustras o plăcută cu numărul de înmatriculare. La data de 27 iunie a.c., polițiștii au luat față de bărbatul în vârstă de 45 de ani, măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.