Bârlădeanul Bogdan Mocanu a văzut moartea cu ochii într-un accident cumplit la Mamaia! (FOTO)

ȘOC… Veste cumplită pentru bârlădenii fani ai concurentului din orașul nostru de la “Puterea Dragostei”! Bogdan Mocanu, cel care a și câștigat primul sezon al acestei emisiuni, a suferit azi dimineață un grav accident rutier, în stațiunea Mamaia. Mașina s-a făcut praf, el este rănit și dus la Spitalul Județean din Constanța.

Bogdan Mocanu, cel care a câștigat sezonul 1 la “Puterea Dragostei” a fost implicat într-un accident rutier chiar în stațiunea Mamaia, iar vestea au dat-o chiar fanii lui de pe paginile de socializare. Bolidul pe care-l conducea a suferit avarii grave. Anunțul a fost făcut de o susținătoare a acestuia, care a dat vestea pe Instagram. Mașina lui a fost făcută praf, iar fostul concurent de la Puterea Dragostei este rănit şi a fost dus la spital.

Vă reamintim că Bogdan Mocanu suferă de diabet, fiind insulino dependent, o afecţiune medicală cumplită. A aflat de boala sa când avea doar nouă ani. Încă de la vârsta de 9 ani, Bogdan Mocanu a fost nevoit să își schimbe viața. A avut nevoie de un regim alimentar special. Norocul său a fost că ambii părinți au avut grijă să nu-i lipsească nimic pentru a avea o viață normală. Mai târziu, când a înțeles și el cât de gravă e situația, a început să se autoeduce. A învățat să își controleze emoțiile și a învățat cum să administreze insulina pe cont propriu. De asemenea, el a început să ducă un stil de viață sănătos, mergând la sală și mâncând doar alimentele care nu îi puneau sănătate în pericol. Bogdan Mocanu este un tânăr din Bârlad, care în ciuda dificultăților pe care viața i le-a scos în cale, reușeste să răstoarne barierele, arătând lumii că dacă ai ambiție și țeluri înalte, poți ajunge unde dorești. Deocamdată este la spital și am încercat să-l contactăm, însă nu a putut răspunde la telefon. Îi dorim sănătate și multă putere să treacă peste acest eveniment nedorit!

CITIȚI ȘI: https://www.vremeanoua.ro/barladeanul-cu-pantof-in-cap-de-la-ninja-warrior-romania-face-furori-la-%E2%80%9Eputerea-dragostei%E2%80%9D-foto

CITIȚI ȘI https://www.vremeanoua.ro/bogdan-mocanu-noua-senzatie-a-culturismului-barladean
NICIUN COMENTARIU