10.7 C
Vaslui
09-dec.-2022

Bârlãdenii vor avea strãzile udate cu apã de douã ori pe zi! Nu de la ploaie, ci din puturi!

- Advertisement -

FAZA ZILEI… Pe principiul „Bine-i sade omului când n-are ce face”, Primãria Bârlad aduce la cunostintã publicã faptul strãzile afectate de lucrãrile din cadrul proiectelor de dezvoltare ce se deruleazã în aceste momente, vor fi stropite cu apã de douã ori pe zi! Decizia a fost luatã cel putin pentru perioada canicularã, când disconfortul este amplificat si de cantitãtile mari de praf rezultate în urma lucrãrilor, dupã cum au scris pe pagina de socializare scribãlãii de la Primãrie. Ce spun bârlãdenii? Ei criticã în continuare pe edili, chiar dacã au luat o mãsurã care este o mare gogomãnie. Pe o super caniculã, când chiar si politicienii transmit sã fie apa drãmãluitã, adicã sã nu se facã risipã, la Bârlad se aruncã apã pe strãzile stricate, ca sã nu se ridice praful! Si nu o datã, ba chiar de douã ori pe zil!

Aceastã informare de tot râsul a venit ca urmare a unor comentarii apãrute în spatiul public, din partea unor bârlãdeni care au criticat faptul cã municipalitatea face risipã de apã în conditii de secetã. „Îi informãm pe cetãtenii care se opun stropirii strãzilor cã ne-am confruntat cu reprosurile unora dintre concetãtenii lor, în special cei care locuiesc în zonele unde se fac lucrãri, care ne-au cerut sã udãm strãzile mai des. Întrucât si unii si ceilalti au dreptate, am gãsit solutia utilizãrii de apã industrialã, nepotabilã, foratã din puturile proprii ale municipalitãtii”, a transmis primarul Dumitru Boros.

Ce spun bârlãdenii

Nu au lipsit reactiile oamenilor pe pagina unde a apãrut, pe Facebook, informarea lui… Dorel! Iatã doar douã comentarii, care au reusit sã „scape” de cenzurã.

„Vã bateti joc de apã, pe asa arsitã, dupã 5 minute e nevoie sã stropiti din nou. Cred cã ar fi bine sã economisiti apa pentru populatie, oricum tot orasul e un santier.”, a scris Mariana.

„Mare pãcat cã din partea Primãriei nu avem pe cineva exigent sã urmãreascã aceste lucrãri, se lucreazã prost mai ales la capacele de canalizare. La nivelul orasului, peste 40 la sutã sunt din constructie sub nivelul strãzii sau peste. As invita pe primar sã vadã deja bulibãseala de pe multe strãzi si sã ne spunã dacã îi place. Deja pe str. V. Milea din start câteva sunt mai sus, altele mult mai jos (cum de altfel se poate vedea în tot orasul si chiar pe strãzile noi) si sigur asa vor rãmâne. Domnule primar, pe trotuarul din spatele parcului Eminescu si în fatã, pe trotuarul de la Betania, sunt peste 15 tevi groase aerisire gaz. Sunt exact pe trotuar si se pot face accidente grave. Nu le vede nimeni? Si la fel si pe alte trotuare. La intersectia Eminescu cu Tecuciului, pentru o masinã de asfalt, s-a fãcut o batjocurã unde se adunã mereu apã si mâl, este oare plãcutã poarta de întrare în oras? La fel pe trotuarul de vis a vis de Kredianis, unde s-au scos acum câteva luni niste cioate cât niste masini si sigur acolo vor putrezi, ca sã fie <<frumos>>. În statiile de autobuz s-au montat niste ceasuri, vede cineva ce aratã? Cã ne râde lumea. Sunt multe lucruri destul de urâte la nivelul orasului care nu ne fac cinste. Un singur exemplu printre altele, la Podul Verde, celor care au montat bordurile cu partea tãioasã în sus, unde multe masini mari au fãcut panã, le place asa tigãnie? Cei care fac mentenantã la semafoare au auzit oare de unda verde pentru fluenta traficului? Când ajungi la urmãtorul semafor sigur e rosu. Are primãria un angajat sa urmãreascã toate aceste lucrãri într-o asa bulibãsealã?”, a scris Vasile.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Bai, vedeti ca pe Dunare au oprit astia sistemele de irigatii care se alimentau din Dunarea iar voi aruncati apa pe strazi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.