Bătaie ca în filme în Italia. Un român a strâns de gât un polițist. La mjloc a fost vorba de COVID

Pandemia de COVID continuă să facă victime în întreaga lume. De această dată, în Italia, un român a luat la bătaie un polițist după ce acesta a încercat să ia o măsura care se aplică de regulă pentru a preveni infecția cu noul coronavirus.

Un român din Italia a devenit subiect de presă după ce a bătut crunt un polițist. Omul legii  a fost agresat în ultimul hal chiar pe peronul unei gări din Italia. Românul stabilit în Italia este în acest moment cercetat penal.

Totul a pornit de la COVID și ai exact de la cererea polițistului de a-i lua temperatura. Românul a refuzat să i se ia temperatura la urcarea în tren în gara din Roma și a sărit la bătaie.

Bătaia a desprinsă parcă din filme. Potrivit știrilekanald, românul a vrut să-l strângă de gât pe polițist, astfel că l-a bătut până l-a adus pe patul de spital. Bărbatul din România este cercetat penal pentru comiterea mai multor infracțiuni precum ultraj, amenințări și opunere la reținere. …https://www.capital.ro/bataie-ca-in-filme-in-italia-un-roman-a-strans-de-gat-un-politist-la-mjloc-a-fost-vorba-de-covid.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ