Bătaie ca-n filme, pe străzile din Iași! Agenții de pază au asistat la întreg scandalul! Acum a venit „nota de plată”: șapte indivizi, trimiși în judecată!

Șapte indivizi au fost trimiși în judecată, după o bătaie ca-n filme care a avut loc pe străzile din Iași. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași susțin că patru dintre cei trimiși în judecată sunt agenți de pază. Aceștia din urmă sunt acuzați că au asistat pasivi la întreg scandalul, deși puteau interveni pentru a aplana conflictul

O bătaie ca-n filme a avut loc pe străzile din Iași! Oamenii legii susțin că patru agenți de pază au asistat pasivi la întreg scandalul! Acum a venit „nota de plată”: șapte indivizi vor da socoteală în instanță! Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis în judecată pe Constantin Tiberius Ciopeică, Constantin Petria, Andrei Dumitru Avădani și Constantin Safta, pentru abuz în serviciu.

În același dosar, anchetatorii i-au trimis în fața instanței pe Alexandru Mădălin Ojică, Andrei Vasilică Ojică și Mihai Sebastian Doroftei, pentru lovire sau alte violențe. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Cei șapte indivizi au intrat în vizorul oamenilor legii la finele anului trecut. Conform anchetatorilor, cei șapte au asistat sau au participat activ la o bătaie ca-n filme, ce a avut loc pe străzile din Iași. …https://www.bzi.ro/bataie-ca-n-filme-pe-strazile-din-iasi-agentii-de-paza-au-asistat-la-intreg-scandalul-acum-a-venit-nota-de-plata-sapte-indivizi-trimisi-in-judecata-exclusiv-4097595?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ