-3.2 C
Vaslui
07-feb.-2023

Bãtaie cu capete sparte la Zorleni: victima în spital, agresorii… nu-i cautã nimeni! (VIDEO)

- Advertisement -

ALTERCATIE… Scandal monstru în localitatea Zorleni, unde un tânãr de 25 de ani a fost stâlcit din bãtaie. Acesta a ajuns la Spitalul din Vaslui, unde este acum internat cu un Traumatism Cranio Facial sever. Pentru cã victima este la spital si nu a putut depune plângere la politie, oamenii din zonã s-au revoltat. Acestia au acuzat faptul cã politistii l-ar proteja pe agresor, care este un individ periculos, un fel de „interlop” de Zorleni si cã acesta l-ar fi bãtut pe tânãr, împreunã cu „locotenentii” sãi. În realitate, politistii desfãsoarã activitãti de identificare a persoanelor participante la bãtaie, urmând a stabili partea fiecãruia la situatia semnalatã pentru a fi trasi la rãspundere penalã.

Pe 11 august, seara la orele 23.30, un tânãr din localitatea Zorleni, Claudiu Ionut Popa, de 25 de ani, a fost bãtut pânã a fost bãgat în spital! Autorii, indicati de martorii agresiunii, spun cã acesta a fost bãtut de un individ, calificat de sãteni drept „interlop”, din acceasi localitate. „Tânãrul bãtut, Claudiu Ionut Popa, este internat la Spitalul Judetean Vaslui. Tânãrul stãtea stationat cu masina la iesirea din Zorleni cãtre Popeni discutând cu un alt tânãr si douã fete. La un moment dat, apare dinspre Popeni un autovehicul marca Opel cu numerele VS 1x Sxx, trece de ei deplasându-se circa 200 m dupã care întoarce si vine direct cãtre cei doi tineri. Opresc masina si sar 5 persoane cu bâte si cutite, loveste pe unul dintre ei cu o bâtã în bratul drept, acesta fuge, sare gardul la un localnic, celãlalt (Claudiu Ionut Popa – n.r.) rãmâne în stradã fiind bãtut pânã la inconstientã. Agresorul venea din Popeni de la o altã bãtaie unde ajunseserã echipaje ale politiei.

Victima la spital, agresorii… de-acum încolo sã fie gãsiti!

Victima agresiunii îngrozitoare, care are capul spart cu o piatrã, tãieturi, spatele zdrobit de lovituri si maxilarul fracturat, a fost dus la Spitalul Judetean de Urgentã (SJU) din Vaslui, cu ambulanta, în noaptea de 11/12 august. „A fost supus mai multor investigatii medicale, având un traumatism cranio-facial destul de grav, fiind internat la sectia Buco – Maxilo-Facialã”, ne-a precizat medicul Carmena Piseru, seful CPU din cadrul SJU Vaslui. Cei care ne-au relatat bãtaia petrecutã la Zorleni ne-au mai precizat si cã autorii nu sunt deranjati de niciun politist, care, desi a fost anuntat incidentul la 112, nu s-au deranjat sã vinã la caz.

Politia face cercetãri si asteaptã o plângere prealabilã!

Am solicitat la IPJ Vaslui un punct de vedere referitor la situatia respectivã, având în vedere cã oamenii din Zorleni au suspiciuni cã „interlopul” M. zis B., spun ei cã ar fi protejat de oamenii legii.

„În cauzã se fac cercetãri pentru stabilirea cu exactitate a împrejurãrilor în care s-a produs situatia semnalatã si, în functie de participarea fiecãrei persoane, se va face tragerea la rãspundere penalã. De asemenea, zona urmeazã a fi monitorizatã suplimentar în vederea preîntâmpinãrii aparitiei unor manifestãri antisociale”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri