Bătrân căzut într-o groapă cu apă, adâncă de 5 m, salvat de pompier

INCREDIBIL… Un bătrân din Bârlad, de 72 de ani, la un pas să își piardă viața, pentru că a băut și nu a mai văzut pe unde calcă! În jurul orelor 17.40, bătrânul nu a văzut o groapă, nesemnalizată, în zona Pieței din Bârlad, în spatele unui hotel, unde se  construiește  stație PECO, din câte spun martorii și a căzut în ea. Groapa  era nesemnalizată și avea în jur de jumătate de metru de apă, așa că, până când a fost observat de trecători, omul a intrat în hipotermie. A avut noroc că a fost salvat de pompieri la timp.

“Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o două autospeciale (între care și o ambulanță tip B2) și echipaje specializate pentru salvarea unei persoane căzute într-o groapă din zona centrală a municipiului Bârlad (zona Pieței Centrale – n.r.).  La sosirea echipajelor de intervenție, la fața locului a fost găsită o persoană de sex masculin, căzută într-o groapă cu adâncimea de aproximativ cinci metri. Groapa avea apa de aproximativ 60 centimetri. În cateva minute, bărbatul a fost extras din groapa, a fost evaluat și a primit primul ajutor. Victima, în vârstă de aproximativ 72 ani a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, aceasta fiind diagnosticată cu hipotermie”, a precizat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

Apelul la 112 a fost directionat direct cãtre pompieri si politistii, care desfasurau misiuni de combatere a incalcarii masurilor de combatere a pandemiei, au actionat imediat si au luat toate informatiile in vederea deschiderii unui dosar penal, in care se vor face cercetari pentru stabilirea situatiei de fapt si luarea masurilor in consecinta.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ