spot_img
23.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Bãtrân legat si aruncat într-un iaz de cãtre douã femei

- Advertisement -

S-a razbunat crunt pentru toate bataile încasate

UCIS DE FEMEI Vasile Ursu din comuna Tãcuta a avut parte de o moarte groaznicã. Acesta a fost bãtut de concubina sa, Paraschiva Anton si o norã a acesteia, Alina Creangã. Cele douã femei l-au bãtut bine pe bãtrân, l-au legat, l-au dus cu cãruta pânã la un lac si acolo l-au aruncat în apã desi încã mai respira! Legat fedeles, bãtrânul nu a avut nicio sansã si a pierit înecat! Cele douã femei riscã pânã la 20 de ani de închisoare

HORROR. Scenariu halucinant la Tãcuta. Un cadavru legat a fost descoperit ieri de pompieri în baraj. Dupã o viatã de chin si amar, Paraschiva Anton a decis sã îl pedepseascã pe cel cu care a convietuit timp de 20 de ani, cu moartea. Pãrtasã la planul diabolic a fost chiar nora ei, Alina Creangã, în vârstã de 29 de ani, care, potrivit anchetatorilor, l-a lovit, l-a legat si l-a urcat în cãrutã pe bãrbat. Asta dupã ce Vasile Ursu a mers la locuinta tinerei, în satul Scânteia, judetul Iasi, a venit sã o ia acasã pe iubita lui din casa nurorii, acolo unde se refugiase femeia dupã ultima bãtaie primitã. Amândouã l-au dus pe bãrbat la Tãcuta si l-au aruncat în lac, desi acesta încã mai respira. Luni, fratele lui l-a dat dispãrut. O vorbã nu au suflat cele douã, desi constiinta lor era încãrcatã. Într-un final, coplesitã de remuscãri, femeia si-a mãrturisit fapta. Le-a povestit oamenilor legii cã în urmã cu trei zile a plecat de lângã cel care o bãtuse crunt. S-a refugiat la sotia fiului ei, care a sãrit s-o apere când Vasile a nãvãlit peste ele

Suspectele vor sã scape de pedeapsã si dau vina una pe alta

Agitatie maximã ieri la barajul din Tãcuta. Zona era împânzitã de politisti, criminalisti, pompieri. Multi localnici curiosi. S-a aflat cã trupul unui sãtean e sub apã, iar moartea lui nu e deloc una întâmplãtoare. Vasile Ursu a murit în chinuri inimaginabile. Concubina si nora acesteia i-au fost cãlãi. Cele douã l-au fãrâmat în bãtaie si l-au legat de mâini si de picioare. L-au urcat într-o cãrutã si desi omul era încã în viatã l-au transportat de la Scânteia la Tãcuta si l-au aruncat în baraj. Legat fedeles, acesta nu a avut nicio sansã.

“Am aflat cã l-au omorât. Criminalele!”

Fratele victimei a fost îngrozit la aflarea vestii cã Vasile a sfârsit în lac de mâna celor douã. “Am aflat cã l-au omorât. Criminalele! Eu nu pot omorî asa niciun câine. L-am dat dispãrut luni si ele au spus cã nu stiu nimic! Sã îsi tragã pedeapsa!”, striga omul. Speriatã de ce a fãcut, dar mai ales de ce o asteaptã, Alina Creangã a spus cã soacra ei poartã întreaga vinã. “Nu eu l-am omorât, ea l-a omorât. Ea mi-a zis sã-l leg si sã îl aduc, cã îl omoarã. Cã si el a bãtut-o 20 de ani. I-am pus piedicã pe drum si l-am dus acasã. Era viu când l-am bãgat în apã”. La rândul sãu, Paraschiva Anton sustine sus si tare cã tânãra l-a ucis pe omul ei. Cert este cã amândouã au sperat cã fapta lor nu va iesi niciodatã la ivealã. Ieri, cu constiinta încãrcatã, Paraschiva le-a spus politistilor totul.

Femeile riscã pânã la 20 de ani dupã gratii

Oamenii legii intraserã pe fir la începutul sãptãmânii. „Pe data de 11 noiembrie, victima a dispãrut de la domiciliu, din satul Cujba, comuna Tãcuta. El a plecat sã îsi caute concubina în localitatea Scânteia, judetul Iasi. Anchetatorii aveau informatii cã în barajul din localitatea Focsasca din comuna Tãcuta s-ar afla cadavrul bãrbatului si au început cãutãrile, gãsindu-l astfel pe bãrbat. Fiind vorba de o moarte suspectã cercetãrile în acest caz au fost preluate de cãtre Parchetul de pe lângã Tribunalul Iasi”, a declarat Mihaela Straub, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Trupul victimei a fost scos din apã de cãtre un echipaj al ISU Vaslui. „Noi am fost solicitati de cãtre Politie sã trimitem la fata locului un echipaj cu barcã. Peste 2 ore au durat cãutãrile, iar cadavrul a fost gasit aproape de malul barajului într-o zonã indicatã de politisti”, a spus Alina Poianã, purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui. Acum, suspectele sunt la audieri, iar medicii legisti urmeazã sã îi facã bãrbatului autopsia. Femeile sunt cercetate pentru omor deosebit de grav. Dacã vor fi gãsite vinovate, ele riscã sã-si petreacã urmãtorii 20 de ani dupã gratii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.