-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Bătrână de 101 ani, cu Covid-19, vindecată la Iași. Medicii: „A fost cooperantă, voia să se facă bine, să plece acasă“

- Advertisement -

În ciuda vârstei înaintate a pacientei de 101 ani și a afecțiunilor de care suferea, tratamentul împotriva COVID-19 a fost un succes, spun medicii. Femeia a fost internată în spital timp de zece zile.

O bătrână, în vârstă de 101 ani, a învins infecția cu SARS-COV-2 și a plecat acasă sănătoasă. Este cel mai în vârstă pacient îngrijit în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” Iași. Femeia a fost internată timp de zece zile, a primit tratamentul corespunzător și s-a vindecat de COVID-19.

Când a fost internată, bătrâna avea insuficiență respiratorie cronică acutizată pe fondul afecțiunii respiratorii, insuficiență cardiacă cronică, boală cardiacă cronică și ateroscleroză cerebrală, precum și boală renală cronică.

Potrivit medicilor, femeia a avut nevoie de suport de oxigen, iar comorbiditățile îi puteau pune viața în pericol, însă medicii au personalizat tratamentul specific pe nevoile pacientei…https://adevarul.ro/stiri-locale/iasi/batrana-de-101-ani-cu-covid-19-vindecata-la-2235697.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.