Bătrînă găsită inconştientă în casă. Nu a mai putut fi salvată

O bătrînă din Piatra Neamţ a fost găsită inconştientă în casă de pompierii pietreni alertaţi prin apel la 112, marţi, 11 februarie. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, din păcate, bătrîna nu a mai putut fi salvată, fiind declarat decesul.

“În jurul orei 16.40, prin apel la 112 pompierii de la Detașamentul Piatra Neamț au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament din municipiul Piatra Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Pompierii au intrat în apartamentul situat la etajul 2, prin balcon, cu ajutorul scării culisabile. În interiorul apartamentului a fost găsită o femeie de aproximativ 81 de ani, inconștientă.

Din păcate, persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de paramedici, fiind declarat decesul de un echipaj de la SAJ solicitat în sprijin”, au comunicat reprezentanţii ISU Neamţ…….http://monitorulneamt.ro/piatra-neamt-batrina-gasita-inconstienta-in-casa-nu-a-mai-putut-fi-salvata/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ