11.5 C
Vaslui
05-oct.-2022

Bãtutã cu capul de butoi de iubit

- Advertisement -

CRUZIME Suferintã fãrã margini într-o familie din comuna Laza. Fiica lor, în vârstã de numai 17 ani, a fost sfãrâmatã în bãtaie de un tânãr cu patru ani mai mare. Desfiguratã si speriatã, copila a fost internatã la ATI Reanimare în cadrul spitalului bârlãdean, iar medicii spun cã a avut noroc si cã îsi va reveni. Totul, pentru cã fata a încercat sã plece acasã la pãrinti, dupã ce a aflat cã tânãrul cu care încerca sã lege o relatie si-a bãtut mai toate prietenele. Îngrozitã de cele aflate, si-a fãcut bagajul cu gând sã-l pãrãseascã. A fost prinsã din urmã si bãtutã cu capul de un butoi, pânã a lesinat. Acum, cãlãul cere îndurare.

La Compartimentul de Primire Urgente din cadrul spitalului bârlãdean, a fost adusã de ambulantã, pe 1 mai seara, aproape moartã, o fatã de numai 17 ani, Larisa Dumitru, din comuna Laza. Fata fusese bãtutã pânã la lesin de iubitul ei, Valentin Parnea, de 21 de ani, din satul Floreni, comuna Alexandru Vlahutã, la care fata venise de câteva zile, sã se cunoascã si sã încerce sã construiascã o relatie. Medicii bârlãdeni au intrat în alertã, fata având politraumatism cranio-facial, contuzie toraco-abdominalã, fiind în stare de soc. A fost internatã la ATI Reanimare, iar ieri dimineatã a fost dusã la sectia Chirurgie. „La orice traumatism cranian se poate vorbi la un moment dat de un anumit grad de risc vital, asa cã de aceea a fost internatã la Reanimare, ea fiind si în stare de soc. Acum si-a revenit si se reface, dar starea sa de sãnãtate este în continuare destul de gravã, fiindcã viata i-a fost pusã clar în pericol”, a spus medicul chirurg Vasile Vasiliu, seful sectiei Chirurgie a Spitalului de Urgentã din Bârlad.

Cãlãul vrea iertare!

Larisa a acceptat sã ne spunã ce-a pãtit, fiind speriatã si ea de faptul cã a pãsit gresit în viatã, alãturi de un nemernic. „M-am dus la el ca sã ne cunoastem mai bine, sã încercãm sã vedem dacã putem avea o familie împreunã. El are un unchi în Laza si vine mereu pe la el, asa ne-am cunoscut. Dar bunica lui mi-a spus cã el a mai bãtut douã fete pânã acum si cã nu ar trebui sã mai stau acolo, asa cã am vrut sã plec. Dar a venit acasã de la muncã si m-a luat la bãtaie. A dat cu palmele, cu pumnii, cu picioarele, m-a dat cu capul de butoi, pânã am lesinat. Vecinii au chemat politia si salvarea, iar eu m-am trezit aici la spital. Astept sã vinã pãrintii mei sã vedem dacã îl dãm pe mâna politiei, pentru cã el a si venit aici sã-mi cearã sã-l iert, ca sã nu facã puscãrie. Oricum nu vreau sã mai aud de el”, a spus Larisa, abia vorbind de pe patul de spital.

Pãrintii fetei se tem de „iubit”

Pãrintii Larisei s-au îngrozit când au aflat ce-a pãtit fata lor. Sunt necãjiti, mai au si alti copii în întretinere, dar totusi viata fetei lor nu le este indiferentã. „Bãiatul ãsta mi-a nenorocit fata. Îl vom reclama la politie, pentru cã a amenintat cã ne dã foc. Eu am copii mici, mã tem de el. A mai fost la noi la poartã, o cautã mereu pe Larisa. Omul ãsta trebuie oprit. Când am aflat cã fata mea e la spital, nu mi-a venit sã cred. Cum se poate una ca asta? Putea sã o omoare si noi habar nu aveam”, a spus Constantin Dumitru, tatãl Larisei, care este hotãrât sã-l reclame la politie pe Valentin Parnea, cel care i-a bãtut cu atâta cruzime fata.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

18 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.