UPDATE: Femeia bătută din Bursuci, transferată în stare foarte gravă la Iași

UPDATE: Femeia de 25 de ani din Bursuci, comuna Epureni, urmează să fie transferată la Spiatalul de Neorochirurgie din Iași. În continuare, starea ei este foarte gravă, la CT reieșind un traumatism cranio-cerebral sever, hematom subdural emisferic stâng cu inundare ventriculară. Este intubată orotraheal și vetilată mecanic, fiind în comă profundă. Urmează să fie transerată cu elicopterul sau ambulanta, in funcție de starea ei. Medicii sunt sceptici în privința șanselor de supraviețuire.

UPDATE: Starea femeii bătută cu sălbăticie s-a înrăutățit brusc

Starea femeii de 25 de ani s-a inrautatit brusc, iar medicii barladeni au luat decizia sa o intubeze pentru a o stabiliza. Deocamdata starea ei este critica. Femeia de 25 de ani a ajuns la CPU Barlad dupa ce a fost gasita de asistenta sociala a comunei Epureni in casa, inconstienta! Vecinii au anuntat la Primaria Epureni ca  Georgiana P. ar fi fost batuta de concubinul ei, Angel, de 50 de ani, in toiul noptii. Politistii  fac  cercetari  si asteapta  verdictul  medicilor pentru a putea stabili  incadrarea juridica. Deocamdata nu se stie cu exactitate  decat ca femeia a suferit un traumatism toracic sever, este in coma de gradul IV, starea sa fiind foarte grava. Concubinul nu recunoaste ca ar fi batut-o, el precizand  anchetatorilor ca femeia a iesit afara in toiul notii si ar fi cazut. Vom reveni cu amanunte.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Bătută cu sălbăticie, o femeie de 25 de ani se zbate între viață și moarte la spitalul din Bârlad!

VIOLENȚĂ GRAVĂ… Caz grav de agresiune domestică extrem de violentă  în comuna Epureni. O femeie de 25 de ani din satul Bursuci, Georgiana P., a fost bătută azi noapte de concubinul său, care a băgat-o în comă profundă. Femeia a fost preluată de Ambulanța Bârlad, care a transportat-o la spitalul din Bârlad, la CPU, datorită stării grave în care se află tânăra femeie. În aceste momente medicul de gardă, dr., Radu Marius, face evaluarea și va decide dacă va solicita sau nu elicopterul SMURD pentru a fi transportată la clinica de neurochirurgie Iași. Elicopterul este pregătit, așteaptă doar solicitarea de la spitalul bârlădean. Poliția efectuează în aceste momente cercetări la fața locului. Sătenii spun că Georgiana a fost bătută azi noapte, de concubinul ei, care era beat și furios. Nu se cunosc încă motivele exacte ale agresiunii.  Vom reveni cu amănunte.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ