Beat critã, un sofer din Husi a accidentat o femeie, dar a pãrãsit locul accidentului!

NECAZ… Un bãrbat în vârstã de 57 de ani, din municipiul Husi, a produs un accident pe 11 august, în intersectia dintre strãzile Corni si Cotroceni, apoi a plecat cu masinã cu tot, de la locul faptei, desi acrosase o femeie. Soferul, spun reprezentantii Politiei, a fost apoi gãsit la locuinta sa.

“Marti, 11 august a.c., ora 16.45, politistii Biroului Politiei Rutiere Husi au fost sesizati prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul cã o femeie în vârstã de 29 de ani, din municipiul Husi, judetul Vaslui, a fost acrosatã de un autoturism în zona intersectiei strãzilor Cotroceni si Corni. În urma evenimentului rutier a rezultat vãtãmarea corporalã usoarã a persoanei vãtãmate, care a refuzat transportul la spital, pentru primirea de îngrijiri medicale”, spun reprezentatii IPJ Vaslui.

Dosar penal pentru trei infractiuni

“Din primele cercetãri efectuate, politistii au constatat cã, la efectuarea manevrei de mers înapoi, conducãtorul autoturismului înmatriculat în judetul Vaslui nu s-a asigurat corespunzãtor, ocazie cu care ar fi acrosat cu roata dreapta-spate persoana vãtãmatã, în timp ce aceasta se afla angajatã în traversarea pãrtii carosabile în mod regulamentar, pe la coltul strãzii. Ulterior, conducãtorul autoturismului a pãrãsit locul producerii evenimentului rutier fãrã încuviintarea politiei. Politistii l-au identificat si depistat la adresa de domiciliu pe bãrbatul în vârstã de 57 de ani, din Husi, judetul Vaslui, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus pentru recoltarea de probe biologice la Spitalul Municipal Husi. În cauzã a fost întocmit un dosar penal sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de “conducerea unui vehicul sub influenta bãuturilor alcoolice”, “vãtãmare corporalã din culpã” si “pãrãsirea locului accidentului”, dupã cum au comunicat reprezentantii IPJ Vaslui.
NICIUN COMENTARIU