BEC a respins cererile de renumărare a voturilor. PMP: „Existau șanse ca rezultatul final să fie diferit”

Biroul Electoral Central a respins cererile de renumărare a voturilor de la alegerile parlamentare din 6 decembrie, depuse de Partidul Mișcarea Populară, a anunțat formațiunea politică.

PMP nu a atins pragul electoral de 5% din voturi, necesar pentru intrarea în Parlament. Conform rezultatelor finale ale alegerilor parlamentare, partidul a obținut 4,82% din voturi la Camera Deputaților și 4,93% din voturi la Senat.

„Ieri a avut loc ședința Biroului Electoral Central în care au fost discutate și solicitările de renumărare făcute de Partidul Mișcarea Populară. Pentru o informare corectă, solicitările noastre au fost respinse”, se arată într-o postare a PMP pe pagina de Facebook.

PMP: „Dacă erau aprobate solicitările noastre, existau șanse ca rezultatul final să fie diferit”

Reprezentanții PMP susțin că dacă erau aprobate solicitările noastre, existau șanse ca rezultatul final să fie diferit

„Partidele politice s-au opus. Este lesne de înțeles de ce partidele, fie ele de dreapta sau de stânga, au votat împotriva solicitărilor PMP. Avem convingerea că dacă erau aprobate solicitările noastre, existau șanse ca rezultatul final să fie diferit”, mai susțin în postare reprezentanții PMP pe pagina de Facebook.

Voturile nule din Argeș se vor renumăra

Voturile nule din Argeș se vor renumăra, în urma unei contestații a Partidului Mișcarea Populară.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ