3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

Bețivani la volan, fără număr, pe drumurile județului!

PERICOL… Recordul infracțiunilor aparține unui personaj din comuna Pogana, care a fost depistat cu o alcoolemie de aproape 5 la mie în sânge și nici permis nu avea!

A IEȘIT TULBURELUL… Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de mai multe persoane care au fost depistate zilele trecute pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce încălcau prevederile legale în vigoare. Recordul infracțiunilor depistate aparține unui personaj din Măscurei, comuna Pogana, care a fost depistat având o alcoolemie de aproape 5 la mie în sânge!! Și nu avea nici permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicole. Ceilalți „bizoni” găsiți pe drumuri, cu câte 0,82 și 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, au fost „pistoale” cu apă! Oricum, toți trei au rămas pietoni și fac obiectul a trei dosare penale.

Poliștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Măscurei, comuna Pogana, județul Vaslui. Deplasați la fața locului, aceștia au depistat un bărbat în vârstă de 27 de ani, rămas blocat cu mașina pe marginea drumului. În urma cercetărilor efectuate au stabilit că, în timp ce conducea un autoturism, pe un drum comunal, a părăsit partea carosabilă și a rămas blocat într-o rigolă, în zona centrală a satului. Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 2.47 mg/l alcool pur în aerul expirat (cam aproape 5 la mie alcoolemie în sânge). Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Bârlad, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei. Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Prahovean bătrân și beat la volan, în orașul dintre vii!

În localitatea Pâhnești, comuna Arsura, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Prahova, condus de către un bărbat de 73 de ani, din orașul Mizil. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Huși, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

Vasluian prins cu o alcoolemie „cuminte”: doar 0,49 mg/l în aerul expirat!

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Vaslui aflați pe strada Decebal din localitate, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de către un bărbat de 43 de ani, din Vaslui. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

 

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here