23.4 C
Vaslui
06-iul.-2022

Bianca Drăgușanu are poprire pe cont! Vedeta a avut o experiență cumplită la bancă: «O să-mi iau spray paralizant!»

Bianca Drăgușanu a avut parte de o întâmplare teribilă, când a fost azi la o bancă din Capitală. Blondina s-a prezentat pentru a verifica un cont, însă a aflat cu stupoare că avea poprire, dar clipele de groază abia urmau, iar Bianca era să leșine de spaimă.

Bianca Drăgușanu și-a început ziua cu o întâmplare de pomină, care a avut la o bancă din București. Vedeta a relatat că s-au dus la bancă pentru a verifica un cont, în care uitase că mai are bani, însă, când ajuns acolo, surpriză! Blondina a aflat cu stupefacție că de fapt are poprire pe cont.

Această situație s-a întâmplat din cauza unei amenzi pe care Bianca a primit-o în pandemie, dar pentru care s-a judecat în instanța, iar judecătorii i-au dat câștig de cauză. Astfel că vedeta a fost foarte surprinsă și confuză să afle că nu-și poate revendica sumele din cont.

Însă ghinionul Biancăi nu avea să se oprească la acest incident, întrucât vedeta urma să aibă parte de o sperietură soră cu moartea.

Vedeta a povestit că o funcționară a fost drăguță îndeajuns de drăguță, încât să o ajute să-și rezolve problema, dar Bianca a observat un detaliu care a înspăimântat-o de-a dreptul…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/bianca-dragusanu-are-poprire-pe-cont-ce-a-patit-513200.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here