Bilanț Colectiv: 60 de morți! Un tânăr de 19 ani a decedat în Austria

Un tânăr de 19 ani rănit grav în incendiul de la Colectiv și-a pierdut viața duminică, 22 noiembrie, într-un spital din Viena, Austria, acolo unde a fost transferat din București. Ieri, un alt tânăr, de 22 de ani, s-a stins din viață la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală.

Potrivit unor surse medicale, citate de Mediafax, tânărul care a decedat se numeşte Alexandru Hogea, avea 19 ani, era din Sinaia şi era printre răniţii din clubul Colectiv care au ajuns în spitale din străinătate, el fiind internat într-o clinică din Viena.

Alexandru Hogea a fost transferat de la Spitalul Universitar din Bucureşti. Agenţia Mediafax relata pe 7 noiembrie că, potrivit unor surse apropiate familiei, părinţilor băiatului li s-a spus că acesta va fi transferat la un spital din Bruxelles.

În condiţiile în care băiatul, aflat în stare foarte gravă, urma să fie dus cu un avion militar, părinţii tânărului s-au îmbarcat într-o cursă de linie şi au plecat la Bruxelles, acolo unde li se spusese că va fi dus fiul lor, spun sursele menţionate.

Potrivit acestora, ajunşi acolo, cei doi soţi au aflat că autorităţile au decis ca Alexandru Hogea să fie dus la Clinica AKH din Viena, aşa că au fost nevoiţi să ia un alt avion până în capitala Austriei pentru a fi alături de fiul lor.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/bilan-colectiv-60-de-mor-i-un-tanar-de-19-ani-a-decedat-in-austria_1835302.html#ixzz3sEgG2uow
Follow us: @realitatea on Twitter
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ