„Bizoni” pe soselele judetului: fãrã permis auto, beti si tupeisti!

BEAT, OBRAZNIC SI FÃRÃ PERMIS În data de 20 ianuarie a.c., ora 23:20, politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipiului Bârlad aflati pe strada Republicii, din municipiul Bârlad, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism cu numãr de Vaslui, care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei de politie, într-un sens giratoriu. Acesta era condus de un bãrbat de 35 de ani, din Bârlad. În urma verificãrilor efectuate, politistii au constatat cã bãrbatul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule. De asemenea, fiindcã bãrbatul emana halenã alcoolicã, i s-a solicitat sã se supunã testãrii cu aparatul etilotest. Acesta a refuzat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Bârlad, unde a refuzat din nou sã se supunã prelevãrii de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauzã a fost întocmit un dosar penal sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de “conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere” si “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

ALT BETIV LA VOLAN Joi, 21 ianuarie a.c., ora 12:00, politistii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Politiei Judetean Vaslui, aflati pe drumul judetean DJ 243, în localitatea Tutova, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în judetul Vaslui, condus de cãtre un bãrbat de 48 de ani, din Tutova. Întrucât conducãtorul autoturismului emana halenã alcoolicã, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând astfel o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Bârlad, în vederea recoltãrii de probe biologice. În cauzã a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de “conducerea unui vehicul sub influenta bãuturilor alcoolice”

MINCINOS SI FÃRÃ PERMIS În data de 21 ianuarie a.c., ora 15:30, politistii Biroului Rutier Vaslui împreunã cu politisti din cadrul Politiei Locale Vaslui, aflati în exercitarea atributiilor de serviciu pe strada Traian, din municipiul Vaslui, au depistat un autoturism înmatriculat în judetul Vaslui oprit neregulamentar, în zona intersectiei cu strada Republicii. Procedând la legitimarea si identificarea soferului, un bãrbat de 24 de ani, din municipiul Vaslui, acesta a precizat cã permisul sãu de conducere este emis de autoritãtile italiene si se aflã în Italia, în vederea preschimbãrii. În urma verificãrilor efectuate, politistii au constatat cã bãrbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauzã a fost întocmit un dosar penal sub aspectul sãvârsirii infractiunii de “conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere”.

VRÂNCEAN BEAT LA VOLAN Joi, 21 ianuarie a.c., ora 20:20, politistii Sectiei 4 Politie Ruralã Husi din cadrul Politiei Municipiului Husi, aflati în exercitarea atributiilor de serviciu pe drumul judetean DJ 248B, în localitatea Cretesti, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în judetul Vrancea, condus de cãtre un bãrbat de 31 de ani, din Soveja, judetul Vrancea. Întrucât conducãtorul autoturismului emana halenã alcoolicã, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând astfel o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Husi, în vederea recoltãrii de probe biologice. În cauzã a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de „conducerea unui vehicul sub influenta bãuturilor alcoolice”.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ