23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

Boala teribilă de care suferă Jada Pinkett, motivul pentru care Will Smith l-a pocnit pe Chris Rock

Gala Premiilor Oscar, de duminică noapte, a fost umbrită de o altercație care acum face înconjurul știrilor. De fapt, putem spune că aceasta a devenit știrea pricipală. Will Smith l-a pocnit pe scenă pe Chris Rock, maestrul de ceremonii, când acesta a făcut o glumă despre soția lui, Jada Pinkett-Smith. Iată ce ascunde, de fapt, acest gest, pe care acum Will îl regretă profund.

„Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”, i-a strigat Will Smith lui Chris Rock, după ce a urcat pe scenă şi l-a pălmuit pe actorul care prezenta Oscarul pentru „cel mai bun documentar”. Toată lumea a rămas perplexă, iar în ochii lu Will Smith se putea citi o furie dezlănțuită. Ce l-a făcut, însă, pe actor să reacționeze așa?

Boala de care suferă soția lui Will Smith A recunoscut totul în 2018

Este vorba despre faptul că Chris Rock a făcut o glumă legată de boala soției soției sale, Jada Pinkett-Smith, care a decis să se radă în cap din cauza alopeciei (căderea părului sau calviția). Anul trecut, ea a postat un film în care apare cheală complet, dezvăluindu-le fanilor ei că, după ce a suferit enorm în ultimii ani, acum ”nu mai poate decât să râdă de rezultatul final al bolii”. Fiica ei, Willow, a convins-o că e foarte ușor să se radă în cap, iar de atunci acesta este look-ul soției lui Will Smith.

Despre boală, Jada a decis să vorbească în 2018, în cadrul unui interviu. A spus că a încercat zeci de tratamente, zeci de leacuri băbești, însă nimic nu a funcționat…https://click.ro/actualitate/sanatate/boala-teribila-de-care-sufera-jada-pinkett-511468.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here