Boul roș și boul galben, noua senzație din ferma animalelor | PAMFLET

La Vaslui, barza ne-a adus numai politicieni repetenti. Si n-ar fi asta o mare problemã, cã de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere. Dar sã-l fereascã Cel de Sus pe acela care din întâmplare a ajuns aici si bubuie de desteptãciune. Ori trebuie sã plece, ori trebuie sã se prefacã cã e retardat si prost ca majoritatea. Nelu Tãtaru parcã e extraterestru la Vaslui. Dupã ce si-a câstigat renumele de unul singur, mergând descult în lupta cu pandemia, a ajuns sã fie judecat, mãsurat si cântãrit la Vaslui. Si ghici ce-a iesit? A fost gãsit necorespunzãtor! Boul ros, boul galben si boul cu pãrul lins au dat verdictul, iar Floriol, vitelul care se uitã uimit la poarta nouã, a scris apãsat de s-a rupt penita. Dar vitelul are si-o suratã geamãnã, care pân-o ajunge vacã mai curge multã apã pe Cacaina. Si aceasta nu s-a lãsat pânã n-a scris si ea, Pravila din Terra Berladensis.

Cu toate acestea, se impune o întrebare: Dacã Boul Rosu si Boul Galben cãlãresc vitele din cireadã, oare ce vitei vor iesi? Raspunsul tocmai l-am primit, dupã trãsnãile întâmplate în ferma animalelor. Un bou cu pãrul lins! Iatã cã ne-a iesit aceastã micutã fabulã fãrã rime, care prefateazã cronicile ce vor curge din penitele lui Floriol si ale suratei sale. Ca si concluzie, putem spune cã atunci când doi prosti se bat, obligatoriu al treilea nu câstigã. Fiindcã e tot prost! Cã de nu ar fi asa, atunci chiar am trãi în tara celor destepti unde când doi se bat, al treilea câstigã.
5 COMENTARII

  1. Sa vedem cine o să-l viziteze in viitorul apropiat pe Tătaru la beci ptr marile furaciuni și protocolul OMS din perioada când a mers desculț?

  2. Te caci pe tine de ras…Marcel ” Boul”:))))) si scrie de alți boi ca el:) vai de mama ta stai jos ca esti si prostalau pe deasupra.

  3. Wăi da’ ce fabula,pe ‘nțelesul tuturor! ” Cel bun ,cel rău, cel urît” ,după titlul unui film vechi !
    Tare de tot! Marcel și mai cum….?!

  4. Nu am inteles nimic din acest pamflet. Este clar doar că Tătaru este extraterestru în PNL. Este normal să fie analizat la Vaslui, pentru că alegerile sunt la Vaslui nu la Vrancea. Este , oricum, interesant efortul autorului articolului, pentru că evidențiază că Tătaru este terminat și că Boroș are inițiativa. Dar dacă va pierde alegerile interne, Boroș își va compromite viitorul politic, deci este pus în fața unei alegeri grele.

LĂSAȚI UN MESAJ