spot_imgspot_img
16.7 C
Vaslui
26-sept.-2023

„BrakTooth”, vulnerabilitatea Bluetooth care pune în pericol peste un miliard de utilizatori Windows 10 și Android

- Advertisement -

Experţii în securitate au descoperit 16 vulnerabilităţi ale conexiunilor Bluetooth care ar putea pune în pericol peste un miliard de utilizatori Windows 10 şi Android.

Problemele de securitate, cunoscute drept „BrakTooth”, afectează o serie de dispozitive care utilizează Bluetooth pentru a conecta produse externe.

Vulnerabilităţile au impact asupra cipurilor create de Qualcomm, Intel şi Texas Instruments, care sunt utilizate într-un număr mare de dispozitive, inclusiv Samsung, OnePlus şi Google Pixel, laptopuri Microsoft Surface, computere desktop Dell şi multe altele.

Cercetătorii de la Universitatea din Singapore au analizat 13 cipuri diferite de la 11 furnizori pentru studiu şi estimează că vulnerabilităţile ar putea fi găsit în cel puţin 1.400 de cipuri care utilează peste un miliard de dispozitive Bluetooth.

În ceea ce priveşte riscul real, un rău-voitor ar trebui să se afle în raza de conexiune Bluetooth pentru a produce daune reale. …https://alephnews.ro/tehnologie/braktooth-vulnerabilitatea-bluetooth-care-pune-in-pericol-peste-un-miliard-de-utilizatori-windows-10-si-android/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.