spot_img
22.2 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Britney Spears critică presa „stupidă” pentru știrile despre cartea ei de memorii: „Nu-mi plac titlurile pe care le citesc”

- Advertisement -

Britney Spears a criticat presa care a scris despre cartea ei de memorii care va apărea în curând, spunând că e „stupidă” și „prostănacă”. Artista a spus că nu-i plac titlurile pe care le citește și că scopul ei nu a fost să jignească pe nimeni, notează The Guardian. Cartea de memorii a cântăreței, „The Woman in Me”, va fi lansată pe 24 octombrie, iar acoperirea mass-media pre-lansare a evidențiat unele dintre cele mai mari dezvăluiri ale cărții, inclusiv detaliile relației ei cu Justin Timberlake și tutelă. „Scopul cărții mele nu a fost să jignească pe nimeni, sub nicio formă!”, a scis Spears într-o declarație distribuită pe rețelele de socializare. „Aceea eram eu atunci… asta este în trecut! Nu-mi plac titlurile pe care le citesc… tocmai de aceea am renunțat la afacere acum patru ani! Cea mai mare parte a cărții este de acum 20 de ani… Am trecut mai departe și este o cale curată, frumoasă de atunci încoace! Și sunt aici pentru a o menține așa pentru tot restul vieții mele!”, a scris artista.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/magazin/britney-spears-critica-presa-stupida-pentru-stirile-despre-cartea-ei-de-memorii-nu-mi-plac-titlurile-pe-care-le-citesc-2550231

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.