spot_img
30.1 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

Bulgaria a revizuit condiţiile de intrare în ţară. Ce documente trebuie să prezinte românii

- Advertisement -

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că autorităţile bulgare au revizuit condiţiile de intrare în ţară. De la 1 septembrie, cetăţenii români trebuie să prezinte la intrarea în Republica Bulgaria un certificat digital COVID-19.

Documentul poate fi: „un certificat digital european COVID-19 care atestă vaccinarea sau un document similar, care conţine aceleaşi date precum certificatul digital european COVID-19; un certificat digital european COVID-19 care atestă vindecarea sau un document similar, care conţine aceleaşi date precum certificatul digital european COVID-19; un certificat digital european COVID-19 care atestă testarea sau un document similar, care conţine aceleaşi date precum certificatul digital european COVID-19”, potrivit unui comunicat de presă. Potrivit sursei citate, persoanele exceptate de la cerinţa prezentării certificatului se află cele care tranzitează teritoriul Republicii Bulgaria, în cazul în care se garantează părăsirea imediată a teritoriului acestui stat, precum şi copiii cu vârsta de până la 12 ani. „Mai multe informaţii cu privire la clasificarea statelor pe zone (verde, portocalie, roşie), respectiv condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care sosesc în Republica Bulgaria din aceste state, precum şi eventuale excepţii de la aceste măsuri, pot fi consultate pe pagina de internet a Ministerului Afacerilor Externe român: https://www.mae.ro/node/51904.

Citeste mai mult: /adevarul.ro/news/eveniment/bulgaria-revizuit-conditiile-intrare-tara-documente-trebuie-prezinte-romanii-1_612caad75163ec4271aaeee4/index.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.