17.6 C
Vaslui
06-iul.-2022

„Bun venit copilãrie” – „Uniti pentru pace” la Episcopia Husilor! Sute de copii vor trãi momente de poveste!

DARURI… Episcopia Husilor, prin Asociatia „Filantropia Ortodoxã” Husi, organizeazã si în acest an un eveniment dedicat copiilor, cu prilejul Zilei Internationale a Copilului. Sâmbãtã, 4 iunie a.c., curtea Catedralei Episcopale din Husi se va umple, pret de câteva ceasuri, cu glasurile voioase ale celor mici. Peste 1.500 de copii, proveniti din medii defavorizate, se vor bucura împreunã de programul pregãtit de organizatori. Li se vor adãuga toti copiii din familiile de refugiati care sunt gãzduiti în prezent în judetul Vaslui.

„Cu binecuvântarea Preasfintitului Pãrinte Ignatie, ne propunem si anul acesta sã cãlãuzim pasii timizi ai copilasilor spre tãrâmul de poveste care va lua nastere în curtea Catedralei Episcopale din Husi pe data de 4 iunie 2022. Editia a V-a a Programului <<Bun venit copilãrie>>, se va intitula <<Uniti pentru pace>> si va avea ca scop principal crearea unei povesti în care personajele principale vor fi 1.500 de copii din întreaga Eparhie, dar si copiii care au fost nevoiti sã îsi pãrãseascã domiciliul din cauza conflictului militar din Ucraina. Pentru cã zâmbetul de copil este cea mai frumoasã rugãciune, noi ne propunem sa îi bucurãm prin ateliere de picturã, de muzicã, de sah, tobogane, vatã de zahãr, pizza, înghetatã, facepainting, baloane, carusel etc. Deoarece <<copilãria este inima tuturor vârstelor>>, vã invitãm sã fiti aproape de noi în realizarea acestui demers. <<Copiii sunt mâinile cu care atingem cerurile!”>>. Multumim tuturor oamenilor de bine care se implicã în toate proiectele Asociatiei <<Filantropia Ortodoxã>> Husi,”,  a mentionat pãrintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, presedintele Asociatiei „Filantropia Ortodoxã” Husi.

Puteti sprijini în continuare aceste demersuri, prin contul în Lei: RO43RNCB0261160373430001- deschis la Banca BCR, filiala Husi.

Contul în Euro: RO59RNCB0261160373430004; SWIFT: RNCB RO BU;

Revolut: 0757 938 531  revolut.me/afilantropiahusi

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Ahhh încă unul care a pierdut scăunelul cel cald si plange și suspină. Un rău Ignatie acesta că vă pune la treabă și vă cere corectitudine. Foarte urât așa ezte?

    • Iuda Iscarioteanul „având punga, lua din ce se punea în ea” (Ioan 12:6), dar nu înseamnă că lua totul din pungă. Asemenea lui, acest episcop ia din asociațiile conduse de oamenii lui, în timp ce presa tace. De plâns nu plânge nimeni, șmecheriile sunt antice și cunoscute.

  2. Coruptul Ignatie își maschează viclenia și mizeria sufletului în cuvinte mieroase și meșteșugite pentru a da mai multe drepturi celor din Ucraina cu banii altora și să arate cât de bun e el

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here