-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Bustul lui Mihai Eminescu din Parcul Teatrului V.I.Popa Bârlad, vandalizat! Politia localã habar nu avea! (FOTO)

- Advertisement -

CA LA BÂRLAD… Bustul lui Mihai Eminescu, amplasat în parcul Teatrului V.I.Popa din Bârlad, a fost vandalizat în luna decembrie, însã niciun politist local sau vreun functionar de la Primãrie nu a observat acest lucru! Dar, pe 15 ianuarie, când s-a aniversat împlinirea a 173 de ani de la nasterea marelui poet national, vandalizarea a fost observatã de jurnalisti. Statuia a fost inscriptionatã cu texte scrise cu vopsea de culoare neagrã, „Jaguar” si a fost stropit cu aceeasi vopsea neagrã si fata marelui nostru poet National!

A fost anuntatã Politia Localã, pentru cã aceastã faptã ar fi trebuit deja observatã de politistii locali, dar spre marea noastrã uimire, acestia habar nu aveau de aceastã faptã! „Aveti dreptate, asa este, statuia este vandalizatã. Noi nu stiam. Am trimis imediat sã luãm înregistrãrile de pe un dispozitiv tip camerã de supraveghere, dar am constatat cã spatiul de stocare era plin si, din pãcate, nu a mai putut înregista nimic dupã 15 decembrie. Vom face cercetãri, poate dãm de urma celor care au vandalizat statuia”, a precizat lt .col Vasile Chelaru. Politistii, care au fost anuntati de noi, au demarat o anchetã în cadrul unui dosar penal de distrugere. „La fata locului s-a deplasat echipa operativã din cadrul Politiei locale, care a efectuat cercetarea la fata locului si a strâns camerele de supraveghere rãmase. Din pãcate, spatiile de stocare erau pline încã de pe la jumãtatea lunii decembrie, iar faptele au fost dupã 15 ianuarie! Se continuã cercetãrile sub aspectul sãvârsirii infractiunii de distrugere, urmând ca la finalizarea acestora sã se propunã mãsurile corespunzãtoare”, precizeazã col (r) Vasile Chelaru, presedintele Politiei Locale Bâralad. Acesta este felul în care unii indivizi au  înteles  sã omagieze poetul national. Rãmâne de vãzut dacã politistii locali vor putea identifica autorii acestui gest detestabil si ce mãsuri vor lua.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

13 COMENTARII

  1. pai Rapăn şi Carp, rataţii deo viata şi prietenii deo viata beau ca porcii si mai puneau la cale o turnatorie……doi ghertoi …venetici…..

  2. De ce sau pus acele camere in parc sa sperie vrabiile?De ce nu se pun si in partea de N spre liceu mai ales la acel foisor acoperit unde seara sub acuperis se consuma alcool ca la bar de fel de fel de ciudati…

  3. Pai cum sa faca preventie Politia Locala daca in loc sa patruleze, pedestru, prin oras dumnealor stau la sediu si fac chiolhane sau dorm prin nenumaratele masini, inscriptionate sau nu, aparute ca ciupercile dupa ploaie de cand a venit sef Chelaru! Poate daca angajatilor li s-ar activa GPS-ul de pe statii portabile si de pe masini ar vedea si marele si vrednicul primar Bouros cum se arde gazul de pomana! Dar poate ca nici unul dintre ei nu este interesat sa se asigure siguranta cetateanului ci doar sa isi incaseze salariilor si sa mai cumpere ceva ( anvelope, servicii de reparatii auto, etc) de la firma de casa a primariei!

  4. Îl sabotează pe Eminescu săi facă loc lui Chelaru pe soclu, de unde să-l privească, de jos piticul porno, de sus păluga și din dos bursucul!

    • Când folosești cuvinte mari,, echipă operativă din cadrul politiei locale,, ești de tot mai slab ca în miliție, poate citești din ce e compusa o echipă operativă la politie, dar la mintea lui Chelaru totul e posibil, de asta rezistă freza în vânt , că nu aveți nimic în cap!

    • Când folosești cuvinte mari,, echipă operativă din cadrul politiei locale,, ești de tot mai slab ca în miliție, poate citești din ce e compusa o echipă operativă la politie, dar la mintea lui Chelaru totul e posibil, de asta rezistă freza în vânt , că nu aveți nimic în cap!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.