11.5 C
Vaslui
05-oct.-2022

Rapidistii s-au întâlnit cu jucãtorii Vasluiului la mall! (foto)

- Advertisement -

Meciul de care va depinde restul sezonului

UPDATE: AMICI Înaintea meciului din aceastã searã, FC Vaslui si Rapid au avut deja o primã confruntare! Jucãtorii celor douã echipe s-au întâlnit la Silver Mall!

Astãzi în jurul orei 11.30 la Silver Mall, a avut loc o întâlnire surprizã. Jucãtorii ambelor echipe au dat nas în nas în momentul în care au coborât din autocare. Nu s-au luat la bãtaie, ci dimpotrivã. Cum, câtiva dintre ei se cunosteau, au dat mâna, s-au îmbrãtisat si au bãut un suc împreunã. Pancu s-a întretinut cu fostii colegi, Sânmãrtean si Zmeu. Un alt grup l-a constituit brazilienii de la Vaslui, Wesley, Gerlem. Gladstone, Adailton si portughezii de la Rapid. Fotbalistii s-au întretinut mai bine de o orã, timp în care au încins si câteva partide de biliard. De mentionat cã aceastã întâlnire mai mult decât amicalã s-a produs chiar în toiul unui rãzboi al declaratiilor dintre conducãtorii celor douã cluburi.

CAPITAL Dinamo si CFR s-au impus în aceastã etapã asa cã FC Vaslui este obligatã sã câstige contra Rapidului, pentru a nu pierde urma echipelor fruntase. De rezultatul acestui meci va depinde “soarta” multor jucãtori din lotul lui Hizo, finantatorul Adrian Porumboiu anuntând sanctiuni drastice în cazul unui esec. Înaintea meciului direct, ambele tabere suferã din cauza accidentãrilor. Atât Rãzvan Lucescu, cât si Viorel Hizo nu se vor putea baza pe câtiva fotbalisti esentiali pentru jocul echipei.

Derby-ul rundei, dintre Vaslui si Rapid, a început cu un rãzboi al acuzatiile între cele douã tabere. Adrian Porumboiu l-a acuzat pe Zotta cã a contactat mai multi titulari, în timp ce presedintele din Giulesti a fãcut la rândul sãu o serie de dezvãluiri. Toate acestea au pus paie pe foc înaintea unui joc ce se anunta si asa destul de tensionat. Viorel Hizo le-a cerut de nenumãrate ori elevilor sãi sã batã Rapidul pentru a avea o vacantã linistitã, în timp ce finantatorul echipei i-a amenintat pe fotbalisti cã dacã nu vor învinge multi vor pleca de la Vaslui, iar altora li se va umbla la salarii. La acestea se adaugã dorinta de revansã a “galben-verzilor” care au fost umiliti în tur cu scorul de 3-0. Cu Sânmãrtean, Farkas si Cerniauskas incerti si cu Balaur accidentat, Vasluiul va trebui sã se mobilizeze din nou exemplar, întrucât partida din aceastã searã este una de sase puncte. Nici Rãzvan Lucescu nu este prea fericit înaintea acestui meci si el având o serie de indisponibili. “Killer-ul” Vasluiului, Ovidiu Herea va lipsi, la fel si Glauber si Ezequias. Incerti sunt si Coman, Roman si Cretu. Rapidul este una dintre echipele din Liga I în fata cãreia FC Vaslui suferã încã de un complex. Din 13 partide directe, “galben-verzii” au reusit sã câstige doar douã, alte patru încheindu-se la egalitate.

Pancu, spiritul Giulestiului

Lui Daniel Pancu nu i-a priit aventura la Vaslui si a preferat ca dupã jumãtate de an sã se întoarcã “acasã”. A fost adus la Rapid mai mult onorific, dar atacantul a tinut sã demonstreze cã mai are multe de spus în fotbalul românesc. Pancu este în momentul de fatã cel mai bun marcator din echipa lui Rãzvan Lucescu, cu sase goluri înscrise. Cum Herea este accidentat, sunt sanse mari ca veteranul giulestean sã aparã în primul unsprezece.

“Dacã nu batem lucrurile se complicã”

Lucian Sânmãrtean este jucãtorul pe care Viorel Hizo sperã sã îl poatã folosi în meciul cu Rapid. Mijlocasul a declarat cã va face tot posibilul sã joace. “Sper sã fiu valid pentru meciul cu Rapid, încã nu s-a luat o decizie. Este un meci pe care vrem sã-l cîstigãm ca sã ne mentinem acolo sus. Ne dorim sã ne batem la campionat si trebuie sã rãmânem sus. Dacã nu batem, sãrbãtorile si lucrurile se complicã între noi.”, a declarat Sânmãrtean.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

346 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.