33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Buzatu a aprins felinarul rosu pe clãdirea simbol a Vasluiului | PAMFLET

Când toatã lumea lumineazã clãdirile simbol din comunitãtile lor în culorile drapelului din Ucraina, la Vaslui, Buzatu a aprins felinarul rosu pe Palatul Administrativ al judetului. Noi sperãm cã nu este vreun simpatizant al puterii rosii de la Kremlin, ci doar e vreo fitã a vreunui consilier care a anuntat oficial cã a început festivalul prostitutiei politice în CJ Vaslui.

Acum douã sãptãmâni, de la Iasi, prietenul sãu Maricel Popa – presedintele PSD, o certa pe vicepresedinta Satelor Unite, Kamala Harris, cã ridicã tonul la rusi de pe teritoriul tãrii noastre, iar fosta sa sotie, senatoarea de Vaslui Gabriela Cretu, a scris pe Facebook o postare prin care considerã UE si SUA responsabile cã nu au stiut sã previnã agresiunea din Ucraina si cã, de fapt, ar fi mai degrabã de partea celor care vând arme.

Sã sperãm cã sunt doar douã coincidente bizare si exprimãri nefericite, iar desele vizite ale ambasadorului Belarus la Vaslui din ultimii ani, nu s-au plantat cu vreo însãmântare fortatã de trol rusesc în bãtãtura lui Buzatu. Cã ar fi grav de tot, mai ales cã o mlãditã a marelui nostru conducãtor creste chiar în coasta premierului Ciucã, considerat comandantul suprem al avanposturilor NATO din fata invaziei rusesti.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Daca beliti bine ochii, e drapelul Romaniei pe cladire (rosu, galben si albastru, pentru cei care nu stiu), ceea ce mi se pare a fi un gest extrem de normal. Atat muriti de grija Ucrainei, ca ati uitat de tara si poporul vostru! De parca ne-ar fi facut ucrainenii vreun bine, vreodata…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here