spot_img
16.5 C
Vaslui
29-mai-2023

Buzatu, baie de multime în Parcul Copou, de Ziua Muncii! (foto)

spot_imgspot_img
- Advertisement -

CE VREMURI… Organizatia judeteanã a PSD Vaslui a încercat, ieri, sã reînvie traditia de 1 mai, prin organizarea unui miting în Parcul Copou. Dupã ce oamenii muncii si-au spus ofurile, manifestarea a continuat printr-un concert al trupelor de copii si solistilor vocali de pe lângã Palatul Copiilor. Vasluienii prezenti la manifestarea care a durat pânã în jurul prânzului, pe lângã muzica de calitate, au putut beneficia de bere, colãcei si popcorn, gratis din partea primãriei. Membrii marcanti ai PSD au avut ocazia de a face o baie de multime, acestora alãturându-se primari din mai multe comune, sefi de servicii deconcentrate sau simpli sustinãtori ai partidului aflat la guvernare. În jur de 400 de vasluieni au fost prezenti în parcul Copou, prezenta redusã datorându-se poate si faptului cã multi au preferat ca, dat fiind cã sunt liberi, sã facã curãtenie sau sã se pregãteascã pentru sãrbãtorile de Paste.

Vasluienii au venit în numãr destul de mare în dimineata zilei de 1 mai în parcul Copou din Vaslui, acolo unde, în premierã dupã multi ani, a fost organizatã o manifestare cu ocazia Zilei Internationalã a Muncii. “Noi, organizatia judeteanã a PSD Vaslui, împreunã cu cea municipalã, am dorit sã marcãm Ziua Internationalã a Muncii printr-o manifestare. Dupã 1990, oamenii au uitat sã mai sãrbãtoreascã aceastã zi, consideratã o sãrbãtoare a comunismului, dar aceastã zi, mai mult ca oricând, este de actualitate, pentru cã subliniazã importanta unei valori universal cinoscute, munca. Am dorit ca aceastã zi sã fie marcatã în mod public, prin miting, si discursuri, si mã bucur cã administratia localã vasluianã a tinut sã ofere, cu aceeasi ocazie, un spectacol pentru cei prezenti la manifestare”, a declarat Dumitru Buzatu, presedintele organizatiei judetene a PSD Vaslui. În acelasi timp, primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavãl a anuntat faptul cã, cu aceastã ocazie, va fi deschisã seria manifestãrilor estivale organizate de primãrie, manifestãri care vor continua astãzi, prin diverse competitii sportive, si care se vor încheia pe 25 mai cu concertul extraordinar al Filarmonicii din Iasi, care va avea loc tot în parcul Copou. “Urmeazã apoi festivalul Prietenia, în perioada 7 – 8 iunie, urmând ca, ulterior, sã se desfãsoare Zilele Vasluiului. Acestea sunt doar o parte din manofestãrile programate în acest an în care Primãria Municipiului Vaslui este implicatã în calitate de organizator sau partener. Mi-as fi dorit o prezentã mai masivã din partea vasluienilor la aceastã manifestare, cu atât mai mult cu cât vremea a tinut cu noi, dar, dat fiind cã suntem suntem în apropierea Sãrbãtorilor de Paste, multi au preferat ca sã finalizeze pregãtirile pentru a întâmpina cum se cuvine aceastã mare sãrbãtoare a ortodoxiei”, a declarat Vasile Pavãl, primarul municipiului Vaslui.

Primarul Pavãl a renuntat la mici, fiind Sãptãmâna Mare

Cei 400 de vasluieni care au asistat la concertul formatiilor vocale sau instrumentale sau a solistilor individuali care se pregãtesc la palatul Copiilor din Vaslui care au performat pe scena din parcul Copou au fost încântati de prestatia artistilor. “Dat fiind cã suntem în Sãptãmâna Patimilor, când multi tin post, am renuntat la traditionalii mici, în schimb, am dorit ca, pe lângã spectacolul artistic, sã marcãm aceastã zi, punând în mod gratuit la dispozitia vasluienilor, bere, colãcei sau popcorn, pentru a sãrbãtori cum se cuvine Ziua Internationalã a Muncii, asa cum era odicioarã”, a adãugat Vasile Pavãl, primarul municipiului Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.