spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Buzatu și Onofrei, umăr la umăr pe asfaltul proaspăt din Grivița! (FOTO)

- Advertisement -
INAUGURARE… Toți conducătorii politici ai județului au ajuns la o inaugurare de drum asfaltat de 5 km la Grivița!

REALIZARE… Șefii județului au venit buluc la Grivița, la recepția unei investiții. Este vorba despre un drum asfaltat pe o distanță de cinci kilometri în localitățile Grivița și Trestiana. Pe bucățica de asfalt s-au plimbat țanțoș prefectul județului, președintele Consiliului Județean, însoțit de consilierii personali și primărița comunei, gazda evenimentului.

La recepția lucrării au vorbit primarul liberal al comunei Grivița, Alina Munteanu și prefectul județului Vaslui, Daniel Onofrei, care au prezentat cu exactitate ce au realizat pentru comună.

„Proiectul de modernizare prin asfaltarea a 5 km a fost finanțat de către Ministerul Dezvoltării prin programul PNDL II, contract de finanțare semnat în anul 2017. Întrucât lucrările de Extindere rețea de canalizare 12,5 km s-au finalizat cu întârziere, după intrarea în insolvență și falimentul executantului , am asfaltat cu sprijinul echipei Viacons în 2 etape cei 5 km, 1,8 km în satul Grivita în anul 2021 și 3,2 km în satul Trestiana în anii 2022 – 2023”, a precizat primarul Alina Munteanu.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a subliniat faptul că primarul liberal al comunei Grivița a înțeles importanța investițiilor pentru dezvoltarea comunității și a reușit să aducă schimbări semnificative în comună.

“Este un pas important înainte pentru comunitate și un exemplu elocvent de cum o administrație responsabilă poate transforma viețile oamenilor. Investiția în valoare de 7,9 milioane de lei, fără TVA, a fost realizată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL 2). Aceasta demonstrează capacitatea primarului liberal Alina Munteanu de a atrage fonduri și de a gestiona proiecte complexe în beneficiul cetățenilor. În calitate de prefect, am susținut întotdeauna necesitatea accelerării ritmului de implementare a proiectelor în județul nostru. Felicitări tuturor primarilor care derulează investiții în comunitățile lor. Multă putere de muncă le doresc!” a declarat reprezentantul guvernului în județul Vaslui, Daniel Onofrei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

17 COMENTARII

 1. Iluminatii ……. ăștia de corigenți….. fără prea multă scoala….. și ….. cam anagramati…….. se dau puțin luminați….. cu lanterna de la buzunar… și savanți….. în judet.
  ..totuși …. la valoarea lor de academicieni… au creiere de muska…. nedezvoltate…. . și ….. totusi.. se fac ca conduc….. pe contrasens…..acest județ.asa conducere……. asa județ. Ne mai mira oare….. ca niște oameni…… fără valoare…..au ajuns prea departe….. în raport cu intelectul lor….. de savanți politici?

 2. Am inteles ca cei de la Finante au inceput un fel de greva pentru a nu li ae diminua salariile conf,orm ordonantei. Iata ce salarii au acestia:
  Venit lunar net mai 2023

  DIRECTOR GENERAL II 16878

  MANAGER PUBLIC superior 16425

  MANAGER PUBLIC superior 16183

  SEF SERVICIU II 16178

  DIRECTOR GENERAL ADJUNCT II 16087

  DIRECTOR GENERAL ADJUNCT II 16036

 3. Aveți perfecta dreptate, cred rar mi.a fost dat să văd o asemenea catastrofa în fruntea prefecturii,cum o asemenea zdreanță,un importator să ajungă prefect,, și președinte al PNL Bârlad,e noaptea minții, și asta din cauza lui Tătaru,, ajuns mare moț mai la guvern.. DOAMNE Dumnezeule,in ce hal ai ajuns,PNL..

 4. Avem ce merităm. Se spune că nu trebuie să judecăm oamenii după înfățișare, dar…Nu trebuie să fii psiholog ca să îți dai seama ce hram poartă unii din poză: Onofrei, Buzatu, Buzamăt.Serios? Am ajuns să ne conducă Onofrei? Semianalfabet, prost, invidios și răutăcios cât încape? Suntem de plâns.

 5. Doamne ajutane!
  Ce cauta primarul celui mai BOGAT oras din UE -NEGRESTI acolo?
  Asta sa votat ani intregi asta meritam!
  Ce cautam noi oare in UE!!

 6. Ăștia sunt campionii noștri telectualii tarii doctori în săritură pe calcaie pe macadam încălțați cu ciorapi anticorupție. Urmează sa vina pe skateboard cu deltaplanul la inaugurarea autostrăzii între trestiana și Grivița. În rest dau joc de glezne și prosteala pulimii copulative ca sunt copii neamului . Elita forjei proletarecin pas de defilare pe calcaie pe marea asfaltare a tarii. După… defilare. . . Mare adunare nationala la ….. makiala….. grătare….. și vinat… …. ca acu și cu ăștia suntem în cap de tot. Stima tarii și mândria. …..noi……… inauguram si
  sărbătorim…..prostia…. ca de aia ….. e în cap România.

 7. Asa ceva nu o sa vedeti in germania, anglia, sua, franta, asta este o batjocura la adresa lumii🤮🤮🤮
  Pentru ce atatea taieri de pamblici jegosilor, ce faceti voi e zero. Pai americanii trebuiau sa ascuta foarfecele de 8 ori pe zi, la cate drumuri fac.
  Ati fost alesi pentru asta, scarbelor🤮🤮

 8. Domnule Buzatu, prin acest gest v.ati creeat o mare responsabilitate,o.mare obligație, având în vedere faptul de netaguit, că nu ați dirijat nici un bănuț catre comuna Grivița, până acum, sper,cred, că a venit momentului să dați dovadă de faire play, niciodată nu este târziu, și să vă întoarceți fata și spre com.Grivita.gata, mai lăsați.o cu Zorleniul,unde se asfaltează și tarlalele arabile,, și cu alte comune dragi dvs, și fiți echidistant, așa cum îi stă bine unui intelectual de rasă,ca și comuna Grivița, să se înscrie, în rândul comunelor total asfaltate, total cu celelalte facilități la zi.. Mai ales că noi, cetățenii din comuna, avem și un primar pe cinste;, înțelept, gospodar,onest, educat, și,de departe,una din cele mai arătoase, frumoase,femei,primărițe ,din țară.. Așa că, vă rog,, vreți votul nostru majoritar, îl veți avea,cu vârf și îndesat, dacă,cu onor, vă întoarceți fata și spre frumoasa comuna Grivița !!!

 9. Doamnă,Munteanu, Onofrei la așa ceva…, hai,poate Domnul Buzatu, merită în perspectiva celor lucrări care trebuie fscute la Odaia, că altfel,nu știu nici el ce caută, mai ales, că nu de mult,v.am văzut,la Consiliu Judetian, unde, frumos, impecabil de frumos și profesionist,le reproșați consilierilor județeni, domnului Buzatu, că nu ați primit niciodată nici un leuț de la CJ.Ceva de dreptul de necrezut,, mai ales dacă ne uităm aproape, la Zorleni, unde se pompează bănuții pubilci,cu zecile de miliarde,la ultima strigare, Zorlenii a primit mult mult ca Barladul,,Zorlenii..Nu am nimic cu Zorlenii, dar nici chiar așa, pentru unii mumă, pentru alții ciumă.Mai ales că banul public este de la toți, pentru toți..Putina echidistantă, domnule Buzatu…L.as intreba pe acest intrus, Onofrei,cu ce a contribuit El, Tătaru,PNL,la aceste obiective deosebite, din Trestiana și Grivița..,

 10. Oare această nulitate,Garincea Onofrei, știe ca a ajuns prefect peste județ…,cum dracului din tot PNL.ul bratenilor, să pui asemenea caricatură, nulitatea,care nu știe a lega doua fraze cap coadă.. Și mai iese și din birou, să.l vadă mămica și tatutul , mai ales tatutul care l.a pus, doctorașul de la Huși..

 11. În anul 2023 să mai inaugurezi cioturi de drumuri cu atâta frstivism, arată cât de înapoiați suntem. Asfaltarile astea trebuiau facute în urma cu foarte mulți ani, iar asta nu se spune vasluienilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.