6.2 C
Vaslui
10-dec.-2022

Câini arşi într-un container din Capitală. Peste 100 de animale au fost chinuite

- Advertisement -

Câini arşi într-un container din Capitală. Polițiștii bucureșteni au descoperit peste 100 de animale ținute în condiții improprii într-un adăpost improvizat. Animalele au fost mutate într-un loc sigur, iar polițiștii îi cercetează pe cei care au organizat adăpostul.

Câini arşi într-un container din Capitală. Adăpostul a fost descoperit în urma unui apel care anunța zilele trecute că, pe un teren viran, într-un container, printre deșeuri, ardeau trupurile unor câini, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, scrie Digi 24.

Polițiștii, alături de angajați ai Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor și Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, au făcut sâmbătă percheziții la adresa unui bărbat bănuit că se ocupa de gestionarea adăpostului improvizat, dar și la adresa adăpostului. Au găsit 108 câini ținuți în condiții improprii, unii cu diverse răni, animalele fiind preluate și duse într-un adăpost autorizat.

Câini arşi într-un container din Capitală

Polițiștii ridicat documente cu privire la câinii din adăpost, o parte de ei urmând să fie identificați pe baza microcipurilor. Proprietarii animalelor vor fi contactați pentru stabilirea cum au ajuns câinii în adăpostul improvizat.

De asemenea, polițiștii au dus la audieri încă o persoană care ar fi organizat adăpostul improvizat.

În data de 05 ianuarie 2021, prin apel 112, Secția 13 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că pe un teren viran, într-un container, printre deșeuri, ardeau trupurile unor câini. Cercetările au fost preluate de Secția 13 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3„, se arată în comunicatul Poliției emis sâmbătă. …https://www.romaniatv.net/caini-arsi-intr-un-container-din-capitala-peste-100-de-animale-au-fost-chinuite_5176748.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.