Campanie electorală stranie în Moldova. O tânără iese din sicriu şi recită versuri

Campanie electorală stranie în Moldova. Un partid și-a lansat campania electorală pentru alegerile parlamentare într-un mod inedit: o tânără a ieșit dintr-un coșciug și a început să recite versuri patriotice dedicate Moldovei, care a fost „trădată”.

Campanie electorală stranie în Moldova. Momentul a fost organizat de formațiunea „Acasă Construim Europa”, înființată anul trecut. Este condusă de Gheorghe Cavcaliuc, care este urmărit penal pentru huliganism și incitare la violență, după ce mai mulți membri ai partidului său l-au stropit cu o substanță dezinfectantă verde, foarte caustică, pe președintele raionului Sângerei, acuzat că s-a vaccinat înaintea medicilor.

Campanie electorală stranie în Moldova

Și Aleksei Navalnîi a fost stropit cu așa ceva la un moment dat.

Gheorghe Cavcaliuc, fost șef al Poliției, este considerat un apropiat al controversatului om de afaceri Vladimir Plahotniuc, dat în urmărire generală.

Alegerile legislative anticipate au fost convocate în Republica Moldova la 11 iulie, în urma dizolvării Parlamentului.

Cristian Rizea a fost eliberat din închisoare în Republica Moldova

Fostul parlamentar PSD Cristian Rizea a fost eliberat de autoritățile din Republica Moldova. El l-a acuzat pe Dodon că ar pune la cale răpirea sa şi aducerea în România, und eare de ispăşit o pedeapsă cu executare.

Cristian Rizea se afla după gratii în țara vecină de la sfârşitul anului trecut. Autoritățile de la Chișinău l-au eliberat pentru că a expirat termenul maxim de zile până la care o persoană poate fi reținută în Republica Moldova în vederea extrădării. …https://www.romaniatv.net/campanie-electorala-stranie-in-moldova-o-tanara-iese-din-sicriu-si-recita-versuri_5524553.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ