23.2 C
Vaslui
18-aug.-2022

Campioana Vasluiului luptă pentru calificarea la Campionatul Național

- Advertisement -
DORINȚĂ… Cea mai bună echipă de minifotbal a județului, ASC Ivacec Vaslui, speră să ajungă la turneul final al Campionatului Național de minifotbal.

SPERANȚE… Campioana județului la minifotbal, ASC Ivacec Vaslui, participă în aceste zile, la Iași, la Supercupa României, turneu de calificare la Campionatul Național de minifotbal. Vasluienii se vor duela cu ASM Viitorul Galați, Unirea Cristuru Secuiesc, Red Fighters Arad și Petrolul 95 Ploiești.

În perioada 1-3 iulie, la Iași, se dispută meciurile din cadrul Supercupei României la minifotbal, turneu de calificare la Campionatul Național. Campioana Vasluiului, Ivacec Vaslui, va intra în competiție astăzi, de la ora 12:00, împotriva gălățenilor de la ASM Viitorul, urmând ca seara, de la 22:00, să întâlnească pe Unirea Cristuru Secuiesc, campioana județului Harghita. Sâmbătă, băieții pregătiți de Cristi Vartolomei vor disputa ultimele două jocuri din faza grupelor, cu ACS Red Fighters Arad, ora 11:00, și ACS Petrolul 95 Ploiești, de la ora 20:30. Din cele 40 de echipe participante, 16 vor obține calificarea la Campionatul Național de minifotbal. Pentru a obține biletele, Boicu și compania trebuie să se claseze unul dintre primele două locuri din faza grupelor. Lotul echipei vasluiene: Răzvan Nane, Cosmin Rîpă – Sebastian Șoldan, Eugen Lavric, Sebastian Țârțârău, Alexandru Alexa, Andrei Suciu, Cristinel Petruț, Ovidiu Boicu, Octavian Andrușcă, Andrian Manolachi, Albert Bejan, Valerică Joc, Irinel Postolache și Andrei Covăcel. Antrenor: Cristi Vartolomei. Delegat: Gabriel Neacșu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.