1.3 C
Vaslui
04-feb.-2023

Când se schimbă vremea radical. Ce se anunță după temperaturile neobișnuite, unde lovește iarna cu furie

- Advertisement -

În toiul iernii ne bucurăm de vreme de primăvară. Temperaturile continuă să rămână neobișnuite pentru începutul lui ianuarie, cea mai geroasă lună din an. Meteorologii avertizează însă că peste câteva zile iarna lovește cu furie.

Începând din a doua parte a iernii, cam de pe 16 ianuarie, am putea avea și intervale în care să apară fenomenele specifice iernii: strat de zăpadă și în zone mai joase de relief și viscol”, a explicat Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), la România TV.

Conform meteorologilor, luni, 2 ianuarie, vremea va fi în continuare caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a intervalului în nord-vest, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Pe alocuri, în zonele joase de relief, dimineaţa şi noaptea, se va semnala nebulozitate joasă şi ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu uşoare intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 18 grade Celsius, iar cele minime se vor situa între minus 2 şi 7 grade Celsius…https://adevarul.ro/stiri-interne/meteo/cand-se-schimba-vremea-radical-ce-se-anunta-dupa-2231723.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.